Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Hörnspelet har suttit i Italiens samtliga fem gruppspelsmatcher.

  • Italien har själva skapat höga 6.8 hörnor/match i Nations League-gruppspelet.

  • Bosnien är redan klara för nedflyttning i Nations League. De kan därmed våga satsa framåt och inte behöva tänka på resultatet.

  • Spelet har suttit i deras tre senaste inbördes möten.

  • Italien behöver ta en trepoängare för att säkra gruppvinsten framför konkurrenten Nederländerna.

Nedflyttningen är ett faktum

Onsdagen är kommen och vi närmar oss slutet på detta landslagsuppehållet. Men innan ligaspelet drar igång igen ska Bosnien ta sig an Italien under onsdagskvällen. Dessa två landslagen befinner sig i grupp A1 tillsammans med Polen och Nederländerna. Den nuvarande gruppspelet ska avgöras och Italien sitter i förarsätet just nu.

Italien har en fin chans att knipa segern i grupp A1, men de har fortfarande ett jobb kvar att göra. Det är nämligen så att Nederländerna jagar tätt bakom och det skiljer bara en poäng just nu. Bosnien har däremot ingenting att spela för under onsdagskvällen och nedflyttningen i det komplexa Nations League-systemet är redan ett faktum. Nedflyttningen är inte direkt överraskande med tanke på deras tuffa motstånd i gruppspelet. Bosnien kan alltså våga satsa framåt utan att behöva tänka på något resultat i den sista gruppspelsmatchen. Därmed tror vi att Bosnien kommer anfalla med fler personer och skapa betydligt mer chanser än tidigare möte. Vi har hittat ett spännande hörnspel!

Skapar mycket hörnor

Som vi nämnde tidigare har gästerna Italien ett ypperligt läge att kamma hem gruppsegern i Nations League. En vinst under onsdagskvällen skulle alltså betyda att italienarna tar en plats i Nations League-finalerna. Det är alltså toppen mot botten som ställs mot varandra i den sista gruppspels-matchen och det är endast Italien som har något att spela för.

Men vi väljer som sagt att undvika själva 1X2-marknaden inför onsdagen och riktar istället blickarna mot ett spännande hörnspel. Italien har löst detta hörnspelet i samtliga gruppspelsmatcher i Nations League. De bygger gärna upp sitt spel på kanterna och med deras 4-3-3 formation blir det ofta överlapp ifrån ytterbackarna. Italien har skapat hela 6.8 hörnor/match i Nations League-gruppspelet. Italienarna behöver trycka på framåt för att knipa en trepoängare samtidigt som Bosnien kan spela helt utan press.

Speltips.se ger tipset:

Över 8 hörnor hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 17/11 kl 12.08

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.