Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i åtta raka möten mellan Falun och Pixbo.

  • Här har vi två lag som besitter starka kvalitéer i offensiva delen.

  • Backsidorna skall ifrågasättas här, Falun saknar sina stora och tunga spelare man haft tidigare.

  • Pixbos matcher innehåller mycket mål, då man ändrat spelstil och gärna står högre i år.

  • Falun är revanschsuget.

Revanschsuget

Falun sitter på en tung period just nu med förluster mot både rivalen Storvreta och Umeågänget Dalen. Nej, det var ingen rolig helg för regerande mästarna när man förlorade andra raka. Dalen blev en målsnål historia när man bara lyckades få in fyra bollar på fd. spelaren Måns Parsjö-Tegner. Släkten är värst brukar man säga och ja, det var en stark anledning till att Dalen lyckades slå Falun på bortaplan. Nu är det dags för Falun att ta en efterlängtad seger och man har chans att göra det mot ett formstarkt Pixbo under onsdagen.

Här tror jag på betydligt mycket mer mål än i senaste Falun-matcher. Man har offensiv kvalitet som är i topp av ligan, men det saknas utdelning. Galante-Carlström jagar formen, likt många andra i Falun och jag tror att det bara är en tidsfråga. Dags att visa vad ni går för, Falun. Spelet vi klickar är över 10.5 mål och det spelet sitter i åtta (!) raka matcher mellan Falun och Pixbo. Nu har dagens gäster dessutom ökat målsnittet med sitt nya högre spel. Dags igen!

Tuff bortamatch

Pixbo tar bussen till Falun under onsdagen, mitt i allt snack om ligans vara eller icke vara på grund av läget i världen just nu. Men iallafall, det vankas stormatch mellan formstarka göteborgare och formsvaga mästare. Pixbo lär inte ducka fighten och man kommer inte åka till Falun för att förlora genom att göra en genomdålig prestation. Pixbo kommer stå emot och bjuda upp till match och det är en stark inledning man har gjort. Påtal om bra målvakter, så kommer Pixbo till spel med ligans bästa räddningsstatistik (Jon Hedlund) och det kommer krävas en rejäl förbättring av Falun.

Över 10.5 mål är för mig ett givet spel, trots det låga oddset som bjuds. Här går vi in med en högre insats dagen till ära. Pixbo har ändrat sitt spel till det positiva för spelet den här säsongen och det visar sig minst sagt i lagets matcher den här säsongen. Det kommer inte bli någon enkel match för göteborgarna dock, då man möter ett revanschsuget Falun efter en lång bussresa under samma dag. Martin Östholm är osäker till spel och beslut kommer tas sent.

Speltips.se ger tipset:

Över 10.5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 17/11 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.