Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Nederländerna har problem i defensiven, där båda mittbackarna Van Dijk och Aké saknas

  • Polen är som bäst offensivt, spelare som Lewandowski, Milik och Piatek lär utgöra ett stort hot

  • Nederländerna löser spelet i tre raka matcher

  • Nederländerna går in som favoriter men har inte övertygat under sin nya tränare De Boer

  • Polen måste vinna för att kunna knipa andraplatsen, medan Nederländerna vill är under press efter flertalet underkända prestationer

Två lag som behöver vinst

Polen, som förlorade sin senaste match mot Italien, måste framåt och vinna här för att lyckas knipa en andraplats i gruppen. En tuff match väntar dock, Polen kommer ju inte med allt för fin dagsform och Nederländerna imponerade äntligen i sin senaste match. Ett kryss i Italien hade gett Polen ett fint utgångsläge inför mötet mot Nederländerna, men nu är det alltså uppförsbacke som gäller.

Man vet dock aldrig vad Polen kan hitta på offensivt, och jag har svårt att se nationen gå mållösa här. Man har ju trots allt Lewandowski på topp, en spelare som inte ser ut att sakna ner i målproduktionen. Därtill har man ju även Milik och Piatek. Mot en nederländsk defensiv som lider av väldigt tunga avbräck ska man lyckas producera framåt. Samtidigt såg Nederländerna väldigt bra ut offensivt nu senast, så här får Polen passa sig.

Äntligen en trepoängare!

Efter Ronald Koeman lämnade det nederländska landslaget för Barcelona fick Frank De Boer ta över, och inledningsvis såg det inte alls bra ut. I sina fyra senaste matcher lyckades man inte noteras för en enda vinst, och De Boer har därmed mötts av mycket kritik. Stor press låg således på De Boer inför nationens möte mot Bosnien & Hercegovina, men där lyckades man äntligen noteras för sin första vinst och det var på ett övertygande sätt. Mötet slutade 3-1 och Nederländerna såg ruskigt fina ut offensivt. Ska bli intressant att se hur man bygger vidare på den prestationen, här kommer man gå för vinst igen med tanke på att man fortfarande är pressat att få med sig resultat.

En formstark offensiv i all ära, men frågan är hur tätt man kommer lyckas hålla bakåt. Man är fortsatt utan Van Dijk och Aké i mittlåset, och även om man har spelare att täcka upp för avbräcken är där fortfarande inte alls samma kvalitet i backlinjen numera.

Nederländerna löser spelet i tre raka matcher.

Speltips.se ger tipset:

båda lagen gör mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 16/11 kl 21.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.