Speltips:

Jag väljer att spela på över 2.5 mål i matchen. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 17/12 kl 14.25

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Sassuolo har löst överspelet i tolv av deras 15 ligamatcher.

  • Över 2.5 mål har suttit i sju av Brescias åtta senaste ligamatcher.

  • Det har blivit hela 53 mål i Sassuolos 15 ligamatcher.

  • Brescia har höjt sig avsevärt under den närmaste tiden. De har två raka vinster i bagaget.

  • Sassuolo besitter en betydligt bättre offensiv än defensiv. Laget har släppt in 27 mål på deras 15 ligamatcher.

Uppåtstigande form

Vi bjuds på ligafotboll mitt i veckan när Brescia tar emot Sassuolo hemma på Stadio Mario Rigamonti. På den här arenan spelades det Serie B fotboll förra säsongen men Brescia visade sig vara alldeles för bra för den italienska andraligan. Efter 36 spelade omgångar stod det klart att Brescia vann titeln och flyttades därmed upp i landets högsta liga. Väl i Serie A har Brescia stött på betydligt mer svårigheter.

Likt andra nykomlingar har hemmalaget haft en del problem i säsongsinledningen. I skrivande stund hittas laget på en 18:e plats i tabellen med 13 inspelade poäng. Tillsammans med Genoa och SPAL ligger dessa tre lagen under nedflyttningsstrecket. Men undertecknad anser att Brescia besitter en tillräckligt kompetent trupp för att kunna säkra kontraktet den här säsongen. De har visat en uppåtstigande kurva under den närmaste tiden. Brescia gick vinstlösa i nio raka ligamatcher tills laget besegrade SPAL med 0-1 på bortaplan. Segern gav laget självförtroende och följdes sedan upp med ytterligare en ligaseger. Sassuolos försvarsspel har sett väldigt skakigt ut på sistone, därmed får laget passa sig för hemmalagets anfallsduo Alfredo Donnarumma och Mario Balotelli.

Svag defensiv

Det är alltså ett ligamöte ifrån nedre halvan av tabellen under onsdagen. Gästerna Sassuolo har heller inte riktigt fått den starten som de velat den här säsongen. Serie A är fortsatt väldigt jämn i botten och det är få poäng som skiljer lagen åt. Gästerna befinner sig fyra placeringar över Brescia trots det endast är en poängs marginal mellan dessa. En vinst skulle vara av stor betydelse för båda lagen under onsdagskvällen. Kommer Brescia fortsätta sin fina form eller bryter Sassuolo sin vinstlösa svit på fyra ligamatcher?

Mycket talar för att onsdagens möte blir en öppen batalj.  Det är ingen hemligthet att gästerna Sassuolo besitter en betydligt bättre offensiv än defensiv. Målsprutan Domenico Berardi är en vital pusselbit i lagets offensiv. Italienaren gör sin åttonde säsong i klubben och har under den tiden blommat ut till en pålitlig målskytt. Berardi har stått för åtta fullträffar den här säsongen vilket gör att han toppar den interna skytteligan. Men det stora problemet är som sagt deras försvarsspel. Sassuolo har släppt in 27 mål på deras 15 ligamatcher. Undertecknad tror att Balotelli och gänget kommer straffa deras svagheter under onsdagen. Överspelet har suttit i tolv av deras 15 ligamatcher, vi tror på ännu en målrik tillställning!

Speltips.se ger tipset:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 17/12 kl 14.25

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.