Speltips:

Jag väljer att spela på att Manchester United vinner i kombination med att det blir över 2,5 mål i matchen. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

Man United vinner och över 2,5 mål i matchen hos Betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 17/12 kl 11.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i fyra av de sex senaste matcherna för Manchester United.
  • Hemmalaget kommer att ställa upp med en hel del rotationsspelare, men som håller hög kvalité och bör kunna slå Colchester med bra siffror.
  • United är i fin form, trots ett snöpligt resultat mot Everton senast. Har inte förlorat på Old Trafford sedan den 24 augusti.
  • Colchester ligger på niondeplats i League Two och denna match ska bara kunna sluta på ett sätt.
  • Manchester United förväntas starta med Mason Greenwood längst fram. Ynglingen har visat fin form och hittade nätet senast.

Redo för avancemang

Det är dags för Ole Gunnar Solskjaer att hitta lite lycka i sitt spel! De röda från Manchester tågar mot hemmaarenan för att försöka ta sig vidare i cupspelet. På andra sidan står Colchester och hemmalaget har visat en fin form i ligan. I synnerhet på hemmaplan, där de faktiskt inte har förlorat på ett riktigt bra tag. I dagsläget parkerar Manchester United på en sjätteplats i Premier League och känner vittring efter en fin tabellplacering. Kan detta lag bara finna lite kontinuitet så är väldigt mycket vunnet. Det kan nämligen innebära att man får med sig en hel del positiva och fina resultat och därigenom klättra flertalet tabellplaceringar.

Inför mötet med Colchester bör man vara positiv. Spelet, seger till United och över 2,5 mål i matchen, sitter i fyra av lagets sex senaste matcher. Här förväntas man ställa upp med en hel del rotationsspelare, men dessa håller de facto hög nivå och bör kunna spela av Colchester. Dessutom verkar man ställa upp med några redan etablerade spelare. Lägg därtill att Mason Greenwood verkar starta längst fram och ynglingen har visat fin form, där han dessutom hittade nätet senast. Snöpligt resultat senast för hemmalaget, men den fina formen verkar inte vara någon tillfällighet. Laget har inte förlorat på Old Trafford sedan den 24 augusti.

Till denna match befinner sig Bailly, Fosu-Mensah och Rojo på skadelistan och kommer därmed inte vara tillgängliga. Även Dalot och Pogba är osäkra för spel.

Kan de göra det omöjliga?

Det lär väl egentligen bli alldeles för svårt för Colchester. Visst har de lyckats ta sig en bit i detta cupspel, men här tar det sannolikt stopp. I förrförra omgången lyckades de överrösta Tottenham och sedan slå ut dem. Därefter slog detta lag dessutom ut Crawley i åttondelsfinalen och har tagit sig hela vägen till denna kvartsfinal mot United. Däremot har det inte gått lika bra i ligaspelet. Där ligger nämligen Colchester ”bara” på en niondeplats. Samtidigt är det dock tre poäng upp till uppflyttningskval.

Denna match ska egentligen bara kunna sluta på ett sätt och Colchesters form är inte heller den bästa. På sex matcher har man bara lyckats bärga två segrar. De fyra andra matcherna har slutat med två kryss och två förluster. Ett spel på enbart över 2,5 mål har suttit i två av lagets tre senaste matcher.

Speltips.se ger tipset:

Manchester United vinner och över 2,5 mål i matchen hos Betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 17/12 kl 11.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.