Speltips:

Jag väljer att spela på Sampdoria +1,5 mål. Min investering i detta spel blir 2,5/5 units!

Spela här på:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 16/12 kl 15.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i tio raka matcher för Sampdoria

  • Juventus löser spelet i tretton av sexton ligamatcher

  • Sampdoria vann mot Juventus på hemmaplan förra säsongen, då matchen slutade 2-0

  • Sampdoria har börjat rycka upp sig efter den katastrofala inledningen i ligan

  • Spelet satt båda mötena förra säsongen

Börjar klättra i tabellen

Sampdoria inledde säsongen med huvudet högt efter en stark säsong i fjol. Inledningen blev dock allt annat än en succé efter att man fick gå tomhänta de tre första omgångarna. Situationen visade sig vara betydligt värre än bara en formsvacka, laget vann nämligen blott en match av de tio inledande, något som gav Sampdoria en sistaplats i tabellen. Läget var helt klart något av en gåta med tanke på hur man faktiskt presterade i fjol, där anfallaren Fabio Quagliarella blev seriens skyttekung och mycket mer.

Nu verkar Sampdoria äntligen ha ryckt upp sig, någorlunda iallafall. Man har klättrat upp på en sextondeplats i tabellen och kommer faktiskt till mötet mot de regerande mästarna med en godkänd form, med hänsyn till hur man sett ut tidigare under säsongen. Handikappspelet, att Sampdoria inte förlorat med mer än ett mål, har man löst i hela tio raka matcher. Addera därtill att Sampdoria faktiskt vann med hela 2-0 mot Juventus när man möttes på Stadio Luigi Ferraris förra säsongen. Spelet satt även när lagen möttes på Allianz, då Juventus vann med 2-1.

Viktiga poäng på spel

Toppstriden i Serie A är onekligen en av de intressantare. Inter fortsätter leverera och Juventus är med och slåss där uppe som alltid. Båda lagen har nästan identiska resultat, man har tolv vinster, tre kryss och en förlust vardera. Vem som kammar hem denna Scudetto återstår att se, men det lär leva ända in i det sista. Här står alltså viktiga poäng på spel för den gamla damen, och det råder ingen tvekan om att man är favoriter i denna matchen. Frågan är bara om man lyckas vinna på övertygande vis? Undertecknad tror inte riktigt på det.

Att Juventus ligger på en poängmässigt delad förstaplats i Serie A är rätt förvånande om man ser till statistik som att man faktiskt löst detta handikappspel i hela tretton av sexton (!) ligamatcher, Juventus har tagit ruskigt många trepoängare medan man vunnit med uddamålet. Någon som även är nämnvärt är att man löst spelet i sju av åtta bortamatcher i ligaspelet, och att spelet sitter i fyra av sex matcher i gruppspelet av Champions League. Vi bjuds onekligen på ett högt odds här, jag hugger det direkt!

Speltips.se ger tipset:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 16/12 kl 15.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.