Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Jönköping är starka på hemmaplan.

  • Fyra raka bortamatcher har bäddat för en tyngre period för Jönköping.

  • Jönköping är klassen bättre än Höllviken normalt sett.

  • Höllviken lyckas inte övertyga och är, enligt mig, en het nedflyttningskandidat.

  • Senast lagen möttes, då hemma hos Höllviken, så vann Jönköping med snåla 2-0.

Går för ny seger

Jönköping har visat sig vara starkare på hemmaplan den här säsongen än på bortaplan. Den senaste tiden har varit tuff för laget, som inför säsongen, hade stora chanser på slutspel. Fyra raka bortamatcher mot majoriteten tuffa motstånd har bäddat för tre förluster på kort tid. Fagerhult är det enda laget man lyckats besegra under den här tiden och det är fyra bortamatcher som fått Jönköping att kämpa för kontrakt för tillfället, samtidigt som man har minimala möjligheter på slutspel fortfarande, men jag räknar ut laget därifrån.

Det var ett bra tag sedan som Jönköping övertygade, men här ser jag möjligheten när Höllviken kommer på besök. Det här är en match som man känner att det finns möjlighet att ta en efterlängtad seger. Höllviken håller ingen vidare klass och får man bara stopp på deras producerande stjärnor kan detta bli en fin afton. Jag väljer att spela ettan!

Tuff bortamatch

Höllviken fortsätter att övertyga mig om att man kan åka ur serien den här säsongen. Det finns för lite kraft i detta laget för att chansen att hålla sig kvar skall vara stor. Johannes Wilhelmsson är den enda ljusglimten, i ett annars väldigt svagt Höllviken. Åtta raka förluster är heller ingen tid man ser tillbaka på och njuter av direkt. Precis som Jönköping så har man en dålig form och senaste vinsten för båda lagen var mot jumbon. Det här kan bli en tight match om Höllviken har en bra dag, men jag tror inte det räcker mot ett hungrigt Jönköping som ligger mittemellan strecket till nedflyttning och slutspel.

Höllviken har visserligen ett tufft spelschema bakom sig och det här är en match som man måste vinna om man skall ha möjligheter den här säsongen. Säsongen kan vara över tidigare än tänkt annars. Jönköping har dock en bredare trupp, med fler spelare som kan avgöra det här och spela en större roll. Det återstår att se om man lyckas överlista smålandsgänget, men jag tror inte det.

Speltips.se ger tipset:

Jönköping hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 17/2 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.