Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Röda Stjärnan är starka på hemmaplan där man i ligaspelet har en resultatrad på 9-1-0

  • Milan har tappat förstaplatsen i Serie A till rivalerna Inter – man prioriterar säkerligen det inhemska ligaspelet

  • Röda Stjärnan leder serbiska ligan med nitton vinster, två kryss och noll förluster. Man går starkt!

  • Milan lär rotera då man har ett otroligt viktigt möte mot Inter i helgen

  • Milan förlorade sin senaste match mot Spezia

Går som tåget

Röda Stjärnan går knappast in som favoriter i dubbelmötet mot Milan, men helt uträknade ska man absolut inte vara. Visst, man stöter inte på lag på Milans nivå hemma i det inhemska ligaspelet, men en resultatrad på 19-2-0 i serbiska ligan är inget man skojar bort. Nitton vinster, två kryss och noll förluster alltså. Det är med en rätt komfortabel serieledning man gör sig redo inför slutspelet i Europa League, man har helt klart råd att lägga ner mer krut i turneringen än vad Milan har. Röda Stjärnan är dessutom alltjämt väldigt luriga att möta i Belgrad, där man i ligan vunnit nio matcher och kryssat en.

På hemmaplan tror jag definitivt att Röda Stjärnan har en chans mot ett Milan som lär rotera. Serberna gjorde det rätt bra i gruppspelet även om det blev en andraplats. Något som heller inte ska gå onämnt är att laget faktiskt bara släppt in tolv mål under hela den här säsongen, ligaspel och Europa League inräknat, trots att man spelat 27 matcher.

Prioriterar ligan

Milan fortsätter gå starkt hemma i Italien, men senaste förlusten mot Spezia på 2-0 visade sig bli ruskigt kostsam då nyblivna tabellettan Inter gick segrande mot Lazio. Milan har därmed tappat sin serieledning till sina stadsrivaler inför helgens viktiga, kanske titelavgörande derby mot just Inter. Söndagens stormatch lär således vara av allra högsta prioritet – råder stora tveksamheter kring hur starkt lag man väljer att ställa upp med under torsdagen. Nyckelspelare kommer att vilas, det kan vi nästan vara säkra på.

Tycker Milan är alldeles för högt värderade här. Man har tankarna på ligan, dagsformen är knappast optimal och man kommer sannolikt ställa upp med en B-betonad elva. På andra sidan planen väntar ett ruskigt formstarkt Röda Stjärnan med självförtroendet på topp. Kryssvarning råder och undertecknad väljer att klicka dubbelchansen i hemmalagets favör – till ett förvånansvärt högt odds på 1.95.

Speltips.se ger tipset:

1x hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 17/2 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.