Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet har suttit i sex av Leicesters sju senaste matcher.

  • Leicester tappade poäng i två av deras tre gruppspelsmatcher på bortaplan.

  • Slavia Prag har vunnit nio av deras tio senaste matcher.

  • Slavia Prag är ruggigt starka i hemmaborgen. De besegrade både Bayer Leverkusen och OGC Nice i gruppspelet.

  • Slavia Prag spelade tre hemmamatcher i EL-gruppspelet. Laget löste vårt spel i samtliga.

Starka i hemmaborgen

Det är alltså Slavia Prag och Leicester City som drabbas samman på Sinobo Stadium under torsdagskvällen. Hemmalaget Slavia Prag är rejäla underdogs i turneringens första slutspelsmatch när de tar sig an en allt mer välkänd klubb. Slavia Prag spelar till vardags i den tjeckiska högstaligan vid namn 1. Liga, en liga som klubben dominerar fullständigt.

Slavia Prag har dominerat ligaspelet fullständigt under de närmaste säsongerna. Klubben jagar nu en tredje raka ligatitel och hittas längst upp i tabellen efter 19 spelade omgångar. Laget har tagit med sig den fina formen ut i Europa och därmed börjat skapa sig ett namn. Slavia Prag var otroligt bra i Europa League-gruppspelet och slutade på en andraplats med tolv inspelade poäng. Slavia Prag är ruggigt starka i hemmaborgen, där besegrade de lag som Bayer Leverkusen och OGC Nice. Trots att Leicester är stora favoriter tror vi att Slavia Prag blir en svår nöt att knäcka, framförallt i första mötet när de spelar i hemmaborgen. Vi klickar i dubbelchansen i halvtid till hemmalagets favör. Slavia Prag har löst spelet i deras tre senaste hemmamatcher i Europa League. De har dessutom vunnit nio av deras tio senaste matcher inför torsdagen!

Intensivt matchande

Engelska Leicester City går starkt i ligaspelet. Medan flera storklubbar stött på problem har Brendan Rodgers mannar smugit upp på en urstark tredjeplats i Premier League. Leicester kommer senast ifrån en fin 3-1 seger mot mästarna Liverpool och formen är som sagt god. Men Leicester har haft ett tätt matchande och det återstår att se hur spelarna klarar den här intensiva perioden.

Med James Justin, Wesley Fofana och Timothy Castagne på skadelistan har Leicester få alternativ på försvarssidan. Med en ligamatch mot Aston Villa bara tre dagar efter kommer Rodgers få ta sig en rejäl funderare inför torsdagen. Gästerna har faktiskt presterat som bäst i andra halvlek under den närmaste tiden. Vårt spel har därmed suttit i sex av deras sju senaste matcher. Leicester tappade poäng i två av deras tre gruppspelsmatcher på bortaplan.

Speltips.se ger tipset:

1X i halvtid hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 16/2 kl 16.54

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.