Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Tottenham har löst spelet i deras fyra senaste Europa League-matcher.

  • Tottenham har vunnit fem av deras sex senaste matcher.

  • Dinamo Zagreb måste satsa framåt under torsdagskvällen. Vi tror att det kommer finnas ytor för Tottenham att kontra på.

  • Torsdagens matchbild passar Tottenham utmärkt. Eftersom att Mourinhos gäng leder med 2-0 inför returen kan gästerna fokusera på att prioritera försvarsspelet och sedan använda sina farliga omställningar i offensiven.

  • Tottenham dominerade fullständigt i deras första möte. Matchen slutade 2-0, Tottenham hade 67 % bollinnehav och tolv skott på mål.

Måste satsa framåt

Dinamo Zagreb står inför en väldigt tuff uppgift under torsdagskvällen, den kroatiska klubben ska försöka sig på en mirakulös vändning mot ett klart bättre motstånd. Kroaterna åkte på en 2-0 förlust i första mötet mot engelska Tottenham och har därmed uppförsbacke nu i returen. Tottenham är solklara favoriter att avancera vidare i Europa League-slutspelet. Dinamo Zagreb har ingenting att förlora och kan satsa full fart framåt under torsdagskvällen.

Men att behöva jaga en ledning kan ofta straffa sig bakåt istället. Dinamo Zagreb är tvungna att satsa offensivt, vilket vi tror kommer leda till en del hål i försvaret. Tottenham är starka i kontringsspelet och vi tror att Dinamo Zagreb blir straffade under torsdagskvällen. Tottenham var överlägsna i första mötet, vi tror att gästerna vinner en av halvlekarna!

Givna favoriter

Tottenham sitter i förarsätet inför torsdagens returmöte. Mourinho och hans mannar kan prioritera försvarsspelet, något som de är bekväma med att göra. Tottenham spelar en väldigt defensiv fotboll under Mourinhos styre, där kontringsspelet är deras främsta anfallsvapen. Ett spelsätt som vi tror kan passa som handen i handsken under torsdagens returmöte. Den engelska klubben hade ett rejält övertag i deras första slutspelsmatch – Tottenham hade 67 % bollinnehav och tolv skott i matchen.

Gästerna kommer senast ifrån en 2-1 förlust i London-derby mot ärkerivalen Arsenal. Men innan dess hade Tottenham en fin period med fem raka segrar. Spelet har suttit i deras fyra senaste matcher i Europa League. Tottenham har en klart bättre spelartrupp och vi tror att gästerna löser uppgiften genom att utöka ledningen under torsdagen. Vi förväntar oss spelare som Dele Alli, Sissoko och Vinicius från start i bortalaget.

Speltips.se ger tipset:

Tottenham vinner någon av halvlekarna hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 16/3 kl 17.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.