Kevin Andersson|17 maj, 2024, 09:50

Jag väljer att spela på Colorado Avalanche ML i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Colorado har momentum efter segern i förra matchen.

  • Colorados offensiv vaknade till liv senast och gjorde fem mål i segern.

  • Colorado har varit ett erkänt starkt lag på hemmais under säsongen och de behöver hitta den formen igen för att slå Dallas och tvinga fram en match sju.

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 6x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Listade dem ut något senast

Colorado Avalanches kraftfulla offensiv har lett dem hela slutspelet, och efter bara fem mål på deras tre matcher långa förlustsvit mot Stars, studsade de tillbaka med fem mål i match fem och räddade serien. Hemma denna säsongen mot Stars har de nu 2-2 efter att ha förlorat båda matcherna mot Dallas hemma, så nu kommer de att försöka studsa tillbaka då de verkar ha listat ut något efter sin dominerande prestation i match fem.

Den spelare som verkar ha listat ut Stars mest var Cale Makar, som nu leder Avalanche med 14 poäng tillsammans med Nathan MacKinnon denna säsong, och med Georgiev som har en räddningsprocent på .890, måste de vara på topp igen. Senast för Colorado var en dominerande seger på bortaplan mot Dallas, där tre spelare från Avs plockade upp två poäng var när de äntligen hittade sitt flyt offensivt och tog hem segern med 5-3.

Är bra på bortais

Dallas Stars har varit ett av de mest konsekventa lagen i NHL under slutspelet, och efter att ha förlorat på hemmaplan, kommer de nu att försöka fortsätta sitt fantastiska bortafacit i denna serie för att avsluta den. Med en 2-0-markering i de två spelade matcherna i Colorado och en 4-1-markering på bortaplan under slutspelet, kommer Stars in i denna match med fullt självförtroende, eftersom om det går tillbaka till Dallas för match sju kan vad som helst hända.

Ledande för Stars fortsätter att vara trion Jason Robertson, Miro Heiskanen och Wyatt Johnston, medan Jake Oettinger fortsätter att bära laget på sina axlar. Senast för Stars var en besvikelse, där både Joe Pavelski och Robertson plockade upp två poäng vardera men föll kort då Oettinger hade en sällsynt dålig match och släppte in fem mål på 27 skott när Colorado tog hem segern med 5-3.

ishockey, NHL
|
units: 2/5 - spelstopp: 04:00
Colorado Avalanche - Dallas Stars
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.