Axel Olsson|17 maj, 2024, 11:02

Jag väljer att spela på 1X i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Bayern München har rejäla skadebekymmer. Kane, Musiala, Sane, Gnabry, Coman, Guerreiro och Min-Jae saknas.

  • En viktigare match för Hoffenheim. De spelar om en Europa-placering.

  • Hoffenheim kommer med en 0-6 seger mot Darmstadt i bagaget.

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 6x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Anfallarna imponerar

Med vanliga förutsättningar hade det varit en extremt tuff bortamatch som väntar för Hoffenheim, men med tanke på gästernas skadebekymmer har de en klart bättre chans i lördagens batalj. Hoffenheim har mer att spela för, då laget slåss om att knipa en av Europa-platserna. De befinner sig på en sjundeplats med en omgångar kvar att spela.

Motivationsfaktorn kan spela en stor roll i detta mötet, samtidigt som Hoffenheim har visat att de är ett bra lag under säsongens gång. De kommer till lördagen med en 0-6 seger mot jumbon Darmstadt, samt ett kryss mot topplaget Leipzig. Hemmalaget har flera målgörande anfallare i truppen, Beier och Kramaric är två av dem som imponerat stort den här säsongen. Hoffenheim har hela fyra olika anfallare som står på minst sju mål i säsongens ligaspel. De har både bredd och spets i offensiven och vi tror att hemmalaget kan utmana ett skadeskjutet Bayern Munchen. Dubbelchansen testas.

Rejäla skadebekymmer

Det blev varken någon lycka i Bundesliga eller Champions League den här säsongen. Bayern Munchen har haft en tuff säsong utifrån förväntningarna som är ställda på dem. Med en omgång kvar att spela har de inte mycket att kriga för, endast en andra eller tredjeplats. I vilket fall som har de redan säkrat Champions League-platsen tills nästa säsong, därmed tror vi inte att gästerna lägger allt för stor vikt i att behålla andraplatsen.

De har dessutom rejäla skadebekymmer och det är den främsta anledningen till varför vi väljer att inte backa gästerna. Spelare som Kane, Musiala, Sane, Gnabry, Coman, Guerreiro och Min-Jae förväntas missa detta möte på grund av skador. Sett till Bayerns standard hade de en svag elva i senaste ligamatchen mot Wolfsburg, en match som slutade i seger trots en uddlös insats. Vi förväntar oss en liknande elva och tycker att Hoffenheim har mer att sätta till med än Wolfsburg. Bayern har ingen vidare form, där CL-uttåget ligger färskt i minnet. Gästerna har redan slagit av på takten.

fotboll, Bundesliga
|
units: 2/5 - spelstopp: 15:30
Hoffenheim - Bayern München
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.