Jag väljer att spela på att båda lagen gör mål. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • I fyra av Evertons fem matcher har både lagen lyckats hitta nätet.

  • I två av Aston Villas fyra ligamatcher har både lagen gjort mål.

  • Detta mötet har slutat med att båda lagen gör mål i tre av det fem senaste matcherna.

  • Everton har startat ligaspelet mycket bra och gjort tio mål på deras fyra öppnande matcher.

  • Trots en något svag inledning av Aston Villa fins det mycket kvalitet i laget.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Båda lagen gör mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Everton har imponerat 

Vi har kommit fram till femte omgången av Premier League och tabellen har börjat sätta sig. Everton har inlett säsongen på ett imponerande sätt under nya tränaren Rafa Benitez. Det har tagit tio poäng på deras fyra inledande matcher, vilket är den bästa starten klubben haft på länge. Everton har blivit ett mer cyniskt lag under Benitez och spelar numera en mycket mer direkt fotboll. Everton är faktiskt laget tillsammans med Burnley som har haft minst bollinnehav under inledningen av Premier League. I senaste mötet slog man just Burnley hemma på Goodison Park med 3-1. 

För lördagens hemmalag Aston Villa har inte inledningen riktigt blivit vad man önskat. Jack Grealish som lämnade klubben för spel i Manchester City har lämnat ett stort tomrum. Aston Villa gjorde ett mycket bra transferfönster och ersatte förlusten av Grealish så gott det kunde. Det blev många nyförvärv vilket jag tror är anledningen till den något svaga inledningen. Laget kommer att sätta sig mer och mer, det är bara en tidsfråga innan poängen böjar komma mer frekvent. Senast förlora man borta mot Chelsea med 3-0 trots det gjorde man en stundtals mycket bra insats, Aston Villa hotade det regerande mästarna vid ett flertal tillfällen men räckte ändå inte riktigt till.

Lag med kvalitet

Trots att Aston Villa bara tagit fyra poäng på det inledande fyra matcherna av Premier League, ser jag matchen på förhand bli väldigt jämn. Båda lagen besitter mycket kvalitet och matchen bör bli väldigt intressant. Jag är inne på att detta kan bli matchen där Aston Villa hittar rätt och då får Everton se upp. Everton har med sin form i inledningen visat att man alltid är målfarliga. Everton har stått för tio mål framåt under inledningen av Premier League.

Detta mötet har slutat med att båda lagen gör mål i tre av det fem senaste matcherna. Inledningen visar även att båda lagen ofta är inblanda i matcher där mål görs åt båda hållen. I fyra av Evertons fem senaste matcher har båda lagen hittat nätet. I Aston Villa har blgm – spelet suttit i två av deras fyra öppnande matcher. Spelet känns därför självklart jag synar att båda lagen hittar nätet i denna match.

fotboll, Premier league
|
units: 2/5 - spelstopp: 18:30
Aston Villa - Everton
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.