Champions League för hela slanten! Vi riktar fokus mot mötet mellan tyska Bayer Leverkusen och ryska Lokomotiv Moskva. Här dukar vi fram ett ruskigt intressant kortspel!

Match: Bayer Leverkusen – Lokomotiv Moskva (Champions League) | Speltips: Leverkusen över 1.5 kort | Odds: @2.07 | Units: 1/5 | Spelstopp: 21:00

Rygga till 2.07 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Kortspelet lockar

Under onsdagen är det dags för Bayer leverkusen och Lokomotiv Moskva att träda in i turneringen. De två lagen hittas i grupp D tillsammans med storklubbarna Atletico Madrid och Juventus. Onsdagens hemmalag Bayer Leverkusen har en fin säsong bakom sig, klubben knep åt sig den sista CL-platsen när de slutade på en fjärdeplats i tabellen.

Det gäller för Bayer Leverkusen att få sig en bra start i gruppen ifall man ska kunna störa Atletico Madrid och Juventus. De två sistnämnda är självklara favoriter till att avancera vidare ifrån gruppen. Men Leverkusen besitter en spännande spelartrupp och ska inte räknas bort allt för tidigt. men under onsdagen riktar vi blickarna mot ett kortspel på hemmalaget. Bayer Leverkusen har löst över 1.5 kort i deras fyra senaste ligamatcher. De har fått syna det gula kortet nio gånger på deras fyra inledande ligamatcher, det är endast Mönchengladbach och Mainz som dragit på sig fler kort än så länge. Deras kortsnitt ligger alltså på 2.3 kort/match i ligaspelet den här säsongen.

Kortglad domare

Onsdagens bortalag Lokomotiv Moskva spelar till vardags i den ryska högsta ligan, så kallad Premier League. Klubben stod för en väldigt starkt säsong 2018/2019 vilket resulterade i en andraplats efter 30 spelade omgångar. Lokomotiv slutade på exakt lika många poäng som tabelltrean Krasnodar, men knep andraplatsen genom inbördes möten. Därmed spelar den ryska klubben Champions League den här säsongen, oturligt nog fick laget en oerhört tuff grupp. Ett avancemang från gruppen ligger långt bort för Lokomotiv Moskva.

Under onsdagskvällen fokuserar vi inte på 1X2-marknaden, utan som sagt ett intressant kortspel. Matchen döms av polacken Pawel Raczkowski. 36-åringen dömer främst i Ekstraklasa som är Polens högsta fotbollsliga. Hittills har Pawel endast dömt fem Champions League matcher i sin domarkarriär. I dessa har han ett snitt på höga 5,6 kort/match. Polackens senaste CL-match var i kvalet mellan Dinamo Zagreb och  Ferencvaros TC, de två lagen fick syna Pawels gula kort hela sju gånger i matchen. Med en kortglad domare, tror vi på över 1.5 kort för hemmalaget under onsdagen!

Speltips: Leverkusen över 1.5 kort

Jag väljer att spela på Leverkusen över 1.5 kort. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Bayer Leverkusen har löst spelet i fyra raka ligamatcher.

  • Bayer Leverkusen har fått nio gula kort på deras fyra ligamatcher. Ett snitt på 2,3 kort/match.

  • Domaren Pawel Raczkowski snittar 5,6 kort/match i Champions League.

  • Domaren Pawel gav ut hela sju gula kort i hans senaste CL-match.

  • Vi tror på ett oerhört taggat Bayer Leverkusen. Laget måste få sig en bra start ifall man ska kunna rå på Atletico Madrid och Juventus.

Högst odds hittade jag 17/9 kl 11:06 hos Unibet som ger 2.07. Min investering i detta spel blir 1/5 units!

Rygga till 2.07 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.