I grupp C tar Dinamo Zagreb emot den italienska klubben Atalanta. Vi testar en målskytt inför detta mötet!

Match: Dinamo Zagreb – Atalanta (Champions League) | Speltips: Zapata gör mål | Odds: @2.48 | Units: 1/5 | Spelstopp: 21:00

Rygga till 2.48 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Spännande möte

Onsdagen fortsätter med massvis av Champions League-matcher, den här gången riktar vi blickarna mot grupp C. Där hittar vi Manchester City, Atalanta, Shaktar Donetsk och Dinamo Zagreb. I den första omgången ställs City mot Shaktar och Atalanta mot Dinamo. Den kroatiska klubben Dinamo Zagreb tog sig till gruppspelet genom kvalet. I sista kvalmötet tog de sig an norska Rosenborg, det slutade i en 3-1 vinst efter deras två möten. I ligaspelet ligger klubben på en andraplats med 16 poäng. Men under onsdagen möts laget av ett betydligt starkare motstånd än vad de möter i den inhemska ligan.

Atalantas fina säsong 18/19 gav laget en plats i Champions League-gruppspelet efter en tredjeplacering i Serie A. Laget stod för en offensiv och fartfylld fotboll som var oerhört underhållande att titta på. Atalanta gjorde flest mål i hela ligan förra säsongen, till och med fler än mästarna Juventus. Den här säsongen har Atalanta startat bra, efter tre matcher ligger laget på en sjundeplats med sex poäng. De har minst gjort två mål i samtliga tre ligamatcher. Inför onsdagen testar vi ett intressant, nämligen en målskytt i bortalaget!

Målskytt testas

Bortalaget Atalanta besitter en spelartrupp med flera spännande spelare i offensiven. Förra säsongen fick sig anfallaren Duvan Zapata ett rejält genombrott. Zapata blev en av de största snackisarna i den italienska ligafotbollen och skapade sig ett namn i den europeiska fotbollen. Colombianen var en stor faktor till Atalantas fina tredjeplacering och Champions League-inträde. 28-åringen stänkte dit hela 23 mål i ligaspelet förra säsongen, två mer än Cristiano Ronaldo. Det var endast Sampdoria-anfallaren Fabio Quagliarella som lyckades göra fler mål än Zapata.

Men anfallaren har inte saktat ner på tempot, utan målformen håller fortfarande i sig. På tre ligamatcher har Duvan hittat nätet tre gånger än så länge. Under onsdagskvällen har anfallaren chansen att visa upp sig på den stora scenen. I deras senaste ligamatch avgjorde Zapata med ett fint långskott i den 95:e minuten, vilket gav Atalanta tre poäng. Med hans styrka och näsa för mål, tror vi att #99 hittar nätet mot Dinamo Zagreb!

Speltips: Zapata gör mål

Jag väljer att spela på att Zapata gör mål i matchen. Ifall inte colombianen startar matchen blir spelet void. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Atlanta har gjort minst två mål i deras tre senaste ligamatcher.

  • Zapata gjorde hela 23 mål i Serie A förra säsongen.

  • Zapata har gjort tre mål på deras tre första ligamatcher den här säsongen.

  • Han avgjorde deras senaste ligamatch med ett fint långskott i 95:e minuten.

  • Atalanta är ett betydligt bättre lag än Dinamo Zagreb.

Högst odds hittade jag 16/9 kl 13:51 hos Unibet som ger 2.48. Min investering i detta spel blir 1/5 units!

Rygga till 2.48 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.