Båda lagen gör mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 16/9 kl 19.33

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • HSV har löst BLGM-spelet i sju av deras åtta senaste tävlingsmatcher.

  • Hamburger SV och Fortuna Dusseldorf är två av guldkandidaterna den här ligasäsongen.

  • Fortuna Dusseldorf spelade i Bundesliga förra säsongen. Trots en svag ligasäsong plockade laget på sig en väldigt värdefull erfarenhet.

  • Hamburger SV släppte in hela fyra mål i DFB Pokalen.

  • Spelet satt senaste gången dessa två lagen drabbades samman.

Jagar den efterlängtade återkomsten

Det vankas premiär i den tyska andraligan under fredagskvällen. Det är Hamburger SV som tar emot gästande Fortuna Dusseldorf i den första omgången av den nya ligasäsongen. Det är två lag som är tippade i toppen av tabellen inför säsongen, därmed bjuds vi på en rejäl rivstart i 2.Bundesliga.

Hamburger SV har varit en av favoriter till avancemang under de närmaste säsongerna. Men trots favoritskapet har klubben inte lyckats ro ända in i hamn. Sedan HSV åkte ur Bundesliga säsongen 2017/2018 har klubben väntat på den efterlängtade återkomsten. De har varit ytterst nära men tyvärr fallit på mållinjen två gånger om. HSV var endast en poäng ifrån tredjeplatsen förra säsongen, en placering som betyder kvalspel till Bundesliga. Nu får HSV istället ta sikte på den nya ligasäsongen och göra allt i sin makt för att uppflyttningen ska bli verklighet. Men det är en tuff uppgift som väntar när Fortuna Dusseldorf kommer på besök!

Spelade i Bundesliga förra säsongen

Även gästerna Fortuna Dusseldorf har målsättningen att ta sig upp till Bundesliga igen. Klubben spelade i den tyska högstaligan förra säsongen men blev tyvärr nedflyttade efter 34 spelade ligamatcher. Fortuna Dusseldorf slutade på en 17:e plats i tabellen och släppte in alldeles för många mål för att säkra det livsviktiga kontraktet.

Fortuna Dusseldorf hade stora problem i försvarsspelet under förra säsongen – de släppte nämligen in hela 67 mål på deras 34 ligamatcher. Nu får klubben börja om på en ny kula i den tyska andraligan vid namn 2.Bundesliga. Men trots den negativa säsongen har laget målsättningen att studsa tillbaka till finrummet direkt. Det är två förväntade topplag med starka offensiver som tar sig an varandra under fredagen. Den tyska fotbollen brukar bjuda på målrika matcher med ett väldigt böljande spel, detta mötet blir inget undantag enligt oss!

Speltips.se ger tipset:

Båda lagen gör mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 16/9 kl 19.33

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.