Jag väljer att spela på att båda lagen gör mål. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Detta mötet har slutat med att båda lagen hittat nätet i tre av det fem senaste matcherna.

  • Inter stod för fyra mål framåt i deras hittills ända hemmamatch i Serie A.

  • Bologna har inlett Serie A starkt och ska inte underskattas.

  • Inter har inlett ligan bra och är obesegrade efter tre matcher.

  • Oddset på förhandsfavoriten Inter lockar inte i denna matchen.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Båda lagen gör mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Bra start

Vi letar oss tillbaka till Italien och Serie A efter veckans Europaspel. I denna match tittar vi närmre på mötet mellan Inter och Bologna. Båda lagen har inlett ligaspelet starkt och har tagit sju poäng på det inledande tre matcherna. Inter spelade i Champions League under veckan där det förlorade mot Real Madrid med 0-1. Inter gjorde en bra match och skapade en del målchanser framåt. Tillslut var det dock Real Madrid som hittade nätet i den 89e minuten och förlusten var ett faktum. Inför matchen mot Bologna vill Inter hitta tillbaka till vinnarspåret efter två matcher utan seger. Inter är också favoriter när man kliver in i matchen inför publiken på San Siro.

Bologna har startat Serie A piggt och har sett väldigt fina ut under inledningen. Förra säsongen spelade man också ofta bra, tyvärr för Bologna saknade det en tillräckligt bra anfallare som stod för målen framåt. Till denna säsongen har man värvat in österrikaren Marko Arnautović, som man hoppas kommer stå för en målgaranti. Senast vann man mot Hellas Verona på hemmaplan med 1-0. Där vår svenska mittfältare Mattias Svanberg slog till med ett distinkt mål som ledde till segern. För Svanberg blir det en make it or brake it säsong. Om han ska kunna ta nästa steg i karriären gäller det att fortsätta med liknande insatser som senast.

Målspel väljs

Inter förväntas att rotera laget i denna matchen, det är en tuff vecka där det totalt kommer ha spelat tre matcher på sex dagar. Ändå ses Inter som väldigt klara favoriter i detta mötet. Även jag tycker att Inter är favoriter i matchen men inte till det självklara sättet spelbolagen anser. Bologna är ett lag som kommer vara med på över halvan av Serie A. Det har även startat Serie A spelet starkt och kliver in i matchen med ett gott självförtroende.

Jag väljer därför att kika på ett målspel i denna match och synar att båda lagen gör mål i matchen. Det spelet har suttit i tre av det fem senaste matcherna i detta mötet. Inter har även visat stark målform och har gjort nio mål på deras tre inledande matcher. Det har dock även släppt in mål i deras tre senaste matcher. När Inter dessutom väntas rotera laget tror jag att ett starkt Bologna kommer hitta målet. Givet dessa förutsättningar känns detta spelet givet.

fotboll, Serie A
|
units: 2/5 - spelstopp: 18:00
Inter - Bologna
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.