Jag väljer att spela på överspelet i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i fyra av lagens fem senaste möten.

  • Crystal Palace kan mycket väl slå hål på Liverpools nolla här.

  • Wilfried Zaha, Conor Gallagher och övrig offensiv kraft är formstarkt.

  • Liverpool numret större trots förväntat bortamål, här kan det ringa rejält.

  • Liverpool valde att rotera i CL-matchen i veckan. Mane, Salah och Virgil van Dijk bland dessa som fick vila några minuter/många minuter.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Över 2.5 mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Favoriten

Liverpool är tillbaka i Premier League efter veckans match mot Milan i Champions League-gruppspelet. Det blev en seger, efter mycket om och men samt hit och dit. Liverpools första kvart och delvis första halvlek var enormt bra, men kunde inte få in mer än ett mål framåt. Det här gjorde även att Milan fick momentum och det var ett otroligt oväntat resultat i paus efter den fina starten som Liverpool fick. 1-2 Milan i paus fick dock Liverpool att vakna och vända runt läget i andra halvlek. Jurgen Klopp fick dock som han ville, när några ordinarie fick vila helt och hållet, eller åtminstone vilas några minuter extra.

Nu väntar en lättare uppgift om man ser på förhand. Crystal Palace hemma är en match man skall räkna in tre poäng i. Om inte, så har man ingenting i toppen av tabellen att göra i slutet av säsongen. Här är man storfavoriter med rättvisa och det skulle inte förvåna mig om vi får se en rejäl kross på Anfield under lördagen. Det skall dock läggas till att flera Crystal Palace-spelare är formstarka, men mot Liverpool är det tveksamt om man kan stå upp lika starkt.

Succélånet

Crystal Palace har fått en veckas vila, medans hemmalaget Liverpool varit ute och spelat i Europa. Krysset mot West Ham talade för styrka och det var precis vad man visade i kommande match, när det tippade topplaget Tottenham fick ge sig vika. Vi fick dessutom se Crystal Palace köra över Tottenham oväntat nog. Succélånet från Chelsea Conor Gallagher fortsätter att göra avtryck i klubben och ses som en av de viktigaste spelarna i den klubben just nu. Vi vet dock att Zaha och andra också har kvalitet att ta detta vidare. Men när Anfield och Liverpool står på tur får man nog vänta med att fortsätta på segerspåret i nästa omgång istället.

Här ser vi ju såklart klasskillnaden. Tottenham-vinsten senast talar väldigt gott, men Liverpool är på en annan nivå och ett annat stadie i livet än vad Spurs är för tillfället. Crystal Palace skall absolut inte kunna slå Liverpool just nu och det är väldigt långsökt. Här klickas dock överspelet, då ettan inte ger något vidare odds. Överspelet är för mig givet, eftersom jag räknar med att Liverpool öser på som senast, samtidigt som CP inte alls är väck i målprotokollet.

fotboll, premier league
|
units: 3/5 - spelstopp: 16:00
Liverpool - Crystal Palace
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.