Vi bjuds på stormöte direkt i den första omgången av Champions League där PSG tar emot Real Madrid på Parc des Princes. Två skadedrabbade lag men som har kvalitén att kunna göra den här matchen till något att minnas. Målspelet lockar något enormt!

Match: PSG – Real Madrid (Champions League) | Speltips: Båda lagen gör mål | Odds: @1.50 | Units: 2/5 | Spelstopp: 21:00

Rygga till 1.50 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Anfallstrio missar matchen

Paris Saint-Germain har under flertalet säsonger nu själva sagt att man har som mål att vinna Champions League men det har man inte lyckats göra. Även om man tagit in världsklasspelare på de flesta positionerna under åren så har man fortfarande inte riktigt fått det att stämma. Inför den här säsongen har PSG förstärkt truppen ytterligare men kanske inte i den utsträckningen vi är vana vid. Vanligtvis handlar om miljardbelopp men under sommaren har man tagit in Icardi på ett säsongslån som kostade klubben fem miljoner Euro samt har man tagit in Keylor Navas. Bra nyförvärv absolut men en spelare som Icardi har väldigt nära till att konstant dra på sig rubriker och det är ofta inte något positivt det handlar om. PSG kanske är helt rätt miljö för honom isåfall då spelare som Neymar har ställt till en hel del drama på egen hand under sommaren och nu när han spelade sin första match i ligan på hemmaplan blev han utbuad av hemmafansen.

Allt är inte i harmoni vad det gäller PSG och tillägg där att flera nyckelspelare kommer/riskerar att missa den här matchen. Mbappe har dragits med en lårskada sedan mötet med Toulouse i slutet av augusti och är osäker till spel. Cavani lär också missa matchen då han också dras med en skada, kan bli spelklar men högst oklart då han inte har tränat med laget under veckan här. En spelare som definitivt kommer missa matchen är Neymar som många verkar ha glömt. Han gick ut på sin Instagram efter förlusten mot Manchester United i förra årets Champions League-slutspel och kritiserade domarna ganska ordentligt på grund av handsituationen som efter VAR-granskning ledde till en straff. Rashford smällde in straffen och PSG var därmed ute ur turneringen. Neymar har straffats med avstängning i de tre första gruppspelsmatcherna av detta årets upplaga av Champions League. Väldigt många tunga avbräck men man kan absolut formera en respektabel anfallsuppsättning med främst Icardi och Di Maria i spetsen. Real Madrid är inte heller skadefria så chansen för mål framåt är god för PSG.

Försvarsgeneralen saknas

Inför säsongen såg Real Madrid ut att ha en hel del att jobba på då förlusterna radade upp sig under försäsongsmatcherna. De har stabiliserat sig något då man i den senaste La Liga omgången vann mot Levante med 3-2. Innan dess har det sett väldigt tveksamt ut då man spelat oavgjort mot lag som Villareal och Valladolid. Något som är återkommande i Real Madrids matcher såhär långt är att man har faktiskt släppt in mål i samtliga av de fyra inledande omgångarna av La Liga, så försvaret lämnar en hel del att önska. Man brukar ju gå lite knackigt i ligan för att sedan steppa upp rejält när det vankas Champions League men jag är tveksam till hur det kommer gå. Efter en del mindre bra resultat ur deras ögon mått mätt så ska det dessutom tilläggas att man har skador på Luka Modric, Isco, Federico Valverde samt Asensio sedan tidigare. Sen är dessutom Sergio Ramos och Nacho avstängda. Modric, Isco och Ramos är väldigt tunga avbräck. Ramos är en av de viktigaste spelarna i försvaret och detsamma gäller Modric. Det syns väldigt tydligt när dem spelarna inte spelar, många ytor som lämnas öppna och som ger motståndarna fri väg mot målet. Det har vi fått se prov på i ligan redan nu när Modric främst har saknats. Det positiva är att man framåt inte har några avbräck utan Hazard, Benzema, Bale och Jovic är disponibla och det gör att jag känner mig säker på att Real Madrid kommer trycka in minst en kasse på ett svajigt PSG.

Med tanke på att båda lagen har en hel del tunga avbräck så tror jag att det kan bli en böljande matchbild och att båda lagen kommer göra minst ett mål var. Jag väljer att spela på att båda lagen gör mål till 1.50.

Speltips: Båda lagen gör mål

Jag väljer att spela på att båda lagen gör mål. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i de tre senaste mötena lagen emellan.

  • Spelet sitter i Real Madrid fem senaste matcher.

  • Trots de tunga avbräcken i PSGs anfall så finns det ändå så pass stor kvalité att tillgå för att man ska kunna göra ett mål på ett Real Madrid som saknar både Ramos och Modric.

  • Real Madrid har verkligen fått snurr på målgörandet och man saknar inga offensiva pjäser i den här matchen vilket gör att jag tror Real Madrid kommer näta här!

Högst odds hittade jag 17/9 kl 11:00 hos Bet365 som ger 1.50. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Rygga till 1.50 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.