Match: Örebro SK-Malmö FF (Allsvenskan) | Speltips: U.1,5 mål första halvlek | Odds: 1,50 | Spelstopp: 18:59 | Spelbolag: Bethard

Det blev en halvdålig dag igår, skrällen Sogndal satt fint trots ett massivt spelövertag från Haugsund match rakt igenom. I min andra rek där jag plockat Odd så blev jag rejält besviken, hemmalaget kom inte alls upp i standard och förlorade tillslut, helt rättvist. Nya tag idag!

De två lagen som båda ligger högt upp i tabellen ska ikväll mötas i en på förhand jämn match. Malmö jagar serieledningen, endast Norrköping ligger före och vid seger ikväll går man förbi dom. Örebro ligger strax bakom, endast 5 poäng skiljer och man har överraskat i stort sett hela säsongen med sina skrällar här o var.

Jag tycker att matcherna överlag idag är riktigt svåra och det är därför jag väljer att “fegspela” på ett 1,50 odds. Jag tycker dock om dessa odds då det har fungerat för mig under lång tid och tror att även detta spel kommer sitta enkelt.

Båda lagen har på sistone spelet relativt målsnåla matcher överlag och nu möter man varandra i ett toppmöte. För ett par veckor sedan i Allsvenskan så spelade Malmö på hemmaplan mot Örebro och då slutade matchen 1-0. Om man kollar matcherna lagen har gjort så är de som sagt ofta målsnåla och jag har svårt att se att detta toppmöte ordnar 2 mål redan i halvtid. Därför synar jag under 1,5 mål i halvtid till 1,50x degen hos Bethard. Ursäkta för kort motivering idag men jag har svårt att motivera ett sådant här spel även om det känns väldigt säkert. GL vid rygg!