Match: Miami Heat-Houston Rockets (NBA) | Speltips: Houston över 112,5 poäng | Odds: 1,75 | Spelstopp: 01:30 | Spelbolag: COOLBET

Att lira på Houston Rockets matcher den här säsongen har visat sig vara ett genialiskt drag, då snackar vi handicap-lir, överspel och lagprestationer – lyckas Houston lösa ytterligare ett poänglir?

Inatt står ett formsvagt Miami Heat för motståndet och det ska väl inte vara några frågetecken här? Hemmalaget kommer från sex raka bortamatcher (!) och nu är det äntligen hemmamatch som gäller, dock är formen riktigt iskall med nio förluster på de tio senaste matcherna. Houston med Harden i spetsen är solklara favoriter på förhand och ska lösa en bekväm seger alla dagar i veckan, men här väljer jag att avstå 1X2-marknaden. Det är något som säger mig att Miami överraskar och står för en stabil match. På de tio senaste mötena lagen emellan så har Miami plockat sex segrar, och på hemmaplan mot Houston så har det blivit fyra segrar på de fem senaste hemmamatcherna. Ett mycket lurigt möte, men jag har hittat ett fint lir och det är poängspelet.

Att Houston löser minst 113 poäng, det tror jag starkt på. Med tanke på klockrent lagets offensiv varit under säsongen så är denna lina a piece of cake, lägg därtill Miami Heats extremt sårbara defensiv. Att Houston löser den offensiva halvan av biffen är jag övertygad om, dock är jag inte säker på hur det ligger till med defensiven; vi alla vet hur det kan se ut under coach D’Antoni och dennes tokoffensiva filosofi, även de mindre lagen kan få till det offensivt mot detta Houston, men förgäves då det nästan är omöjligt att hålla jämna siffror. Det råder ren och skär klasskillnad här.

Houston Rockets över 112,5 – spikas till 1,75 alla dagar i veckan!