Match: Playmouth-Liverpool | (FA-Cupen) | Speltips: Liverpool -2,5 hörnor | Odds: 1,71 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: Coolbet

Jag var inne och scrollade lite på Unibet i hopp om att finna något fint spel inför kvällens match, snacka om att jag lyckades med det. Spelet som jag tänkt lira är “Liverpool -2,5 hörnor” vilket betyder att Liverpool måste ordna tre eller fler hörnor än Playmouth. I det förra mötet så var det spel mot ett mål under hela matchen, även om Liverpool misslyckades med att göra mål trots 28-4 i skott så vann man hörnstatistiken med förkrossande 18-0. Jag utgår från att det kommer se exakt likadant ut ikväll och truppen ska i stort sett se likadan ut som under det förra mötet enligt vad jag läst. Playmouth saknar däremot ett par spelare, en som skadade sig under helgens ligamatch och en annan som var borta p.g.a någon tvist i Skottland.

Det här kan vara mitt absolut bästa och mest spelvärda spel sedan jag började skriva på Speltips.se. Det finns vad jag kan se absolut inget som talar emot spelet och det kommer precis som under förra mötet vara spel mot ett mål. Liverpool -2,5 hörnor testas till fina 1,71x pengarna!

(Vanligtvis brukar vi hänvisa till spel som erbjuds hos Coolbet, jag gör ett undantag idag)

Alla nya spelare får 100% i bonus upp till 1000 kr hos Coolbet