Match: Bayer Leverkusen-Tottenham (Champions League) | Speltips: Över 10 hörnor | Odds: 2,00 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: CherryCasino

Leverkusen och Tottenham drabbar samman i en väldigt jämn match. För hemmalagets del är det bara seger som gäller för att chans att avancera till slutspel, då man inlett turneringen med två raka kryss.

Tottenham har gått som tåget på sistone, fem raka vinster följdes av ett kryss senast i ligaspelet. Leverkusen har varit starka de med på slutet, senast föll man dock mot Werder Bremen i ligaspelet och frågan är om man inte hade tankarna på den här matchen.. Tycker matchen är väldigt förutsägbar, Leverkusen måste gå för seger men Tottenham kan absolut störa och visst skulle man vara riktigt nöjda med en poäng. Jag avstår från 1X2-marknaden och testar hörnspelet, då detta är två riktigt glada hörnlag, framför allt Tottenham som de flesta säkert vet. Inte ofta de brukar svika mig när jag lirar hörnspel. Ett hemmalag som kommer pressa och ett bortalag som kommer kontra, och som ofta brukar skapa en hel del hörnor. Ser fint ut det här.

Över 10 hörnor till 2,00 måste synas, lycka till vid rygg!