Match: Lyon-Juventus (Champions League) | Speltips: Juventus | Odds: 1,72 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: CherryCasino

Formstarka Juventus gästar Lyon i CL-gruppspelet och visst bör det bli en rätt så komfortabel seger för italienarna, som har fem raka segrar och som ännu inte släppt in något mål i Champions League.

Om Juventus är formstarka så är Lyon väldigt formsvaga, tre förluster på de fyra senaste matcherna vittnar om det. Tror man får det riktigt jobbigt att komma till några som helst lägen mot ett ruskigt organiserat och disciplinerat Juventus-försvar. Att lagets stora stjärna Lacazette fortfarande saknas gör inte situationen lättare för fransmännen. Juventus har gått som tåget på sistone, och det går nästan inte att avgöra vilken lagdel som levererat bäst, defensiven eller offensiven. Resultaten i de fem senaste matcherna lyder som följande; 2-1, 0-3, 0-4, 0-1, 4-0. 14 mål framåt samtidigt som man endast släppt in ett enda mål, snacka om att maskineriet är i full gång.

Lagen möttes faktiskt i Europa League 2014 och då tog Juventus dubbla segrar, här råder det minst ett par nivåers klasskillnad och jag tror utfallet blir detsamma. Juventus till 1,72 hugger jag alla dagar i veckan, lycka till vid rygg!