Match: Reading-Aston Villa | Speltips: X | Odds: 3,20 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: CherryCasino

Reading tar emot Aston Villa, eller borde jag säga Krysston Villa… Kommer dra denna rek kort, det är krysset som gäller här och inget annat. Nästan tjänstefel att inte ha med krysset när Aston Villa spelar nu för tiden.

Okej, håll i er nu. Aston Villa ligger sist i tabellen med elva inspelade poäng.. och endast en seger. Hela åtta kryss har man hunnit plocka under säsongen och det börjar nästan bli löjligt. Trodde man verkligen att man kunde kryssa sig igenom säsongen och återvända till Premier League? För två omgångar sedan hade man fem raka kryss innan man ställdes mot Preston, och där bröts kryssviten när man föll med 2-0. Den förlusten följdes upp av, ja. Ett kryss, senast mot Wolverhampton. Har man spelat oavgjort i två tredjedelar av säsongens 12 matcher går det inte att blunda för krysset längre, att oddset ligger på 3,20 gör inte det hela sämre direkt. Reading är inte heller helt obekanta med att spela oavgjort, fyra kryss har det blivit hittills under säsongen och att man nu ställs mot Aston Villa garanterar nästan ett femte kryss.

Plockar krysset till 3,20, utan tvekan. Aldrig känt mig lika bekväm med att spika ett kryss i en match. Aston Villa vet bara hur man kryssar. Lycka till vid rygg!