Match: Buffalo-Tampa Bay | (NHL) | Speltips: Tampa Bay ML | Odds: 1,70 | Spelstopp: 01:00 | Spelbolag: 10Bet

Snart dags för NHL – jag bjuder på ett spel i sista minuten för er som är vakna!

Hemmalaget Buffalo har hittills haft en tuff säsong i NHL och har efter 16 matcher endast 14 inspelade poäng. Just nu har man förlorat fem raka matcher, dock mot flera bra lag. En annan sak värd att notera är att man totalt gjort 30 mål, vilket betyder i snitt 2 mål/match och det är väldigt lågt för att vara hockey.

Tampa Bay har fått en helt okej start på säsongen, 21 inspelade poäng vilket gör att man är och nosar i toppen på Eastern Conferance. Jag kan dock erkänna att jag hade förväntat mig ett bättre Tampa Bay än vad vi hittills har fått se men jag tror att man bara kommer bli bättre. Man blandar och ger mycket men på slutet har det sett bättre ut då man vunnit 3 av de 5 senaste matcherna. Dock har man mött Islanders i två av dessa som är ett av bottenlagen men det visar ändå styrka att slå de lagen man ”ska” slå.

Det här är inte tidernas bästa spik, absolut inte. Men jag tror Tampa Bay har stor chans att vinna här med tanke på hur det sett ut för Buffalo och vart man ligger i tabellen. Buffalo har väldiga problem med målskyttet och formen är under all kritik. Jag gissar på en rätt så jämn match där Tampa Bay tillslut drar det längsta strået, därför testar jag Tampa Bay ML (ink.förlängning) till 1,70x pengarna hos 10Bet.