Match: Houston Rockets-Portland Trail Blazers (NBA) | Speltips: Portland över 24,5 poäng 1:a quartern | Odds: 1,83 | Spelstopp: 02:00 | Spelbolag: 10BET

Houston Rockets tar emot Portland Trail Blazers inatt och det kommer bjudas på en hel del poäng – var så säkra.

Att poänglinan ligger på 220,5 säger nog en hel del om denna match. Kommer att bli en hel del poäng, överspelet hade absolut inte varit en dum idé då det är två lag som verkligen vet hur man spelar offensivt, framför allt Houston som kanske är seriens offensivaste lag. Jag finner dock ett annat spel mycket mer intressant, poängspelet i första quartern. Att Portland sätter minst 25 poäng i första quartern är taget alla dagar i veckan, Houston är inte kända för deras defensiv direkt och med tanke på hur den förväntade matchbilden ser ut skulle jag bli mycket förvånad om inte Portland satte minst 30 poäng i första.

Båda lagen har sett bra ut på sistone, men kommer trots allt från varsin förlust senast. Gäller att snabbt hoppa tillbaka på vinnarspåret här, tror stenhårt på att Houston löser en seger, men tror ännu mer på att Portland sätter press direkt i första och andra quartern.

Jag plockar Portland över 24,5 poäng i första quartern till fina 1,83, lycka till vid rygg!