Match: Kei Nishikori-Marin Cilic (ATP World Tour) | Speltips: Nishikori | Odds: 1,52 | Spelstopp: 21:00 | Spelbolag: 10BET

Dags för ytterligare en Nishikori-rek. Japanen ställs mot Marin Cilic som spelar helt utan motivation här, och det är nog inget snack om vem som bör vinna detta möte.

Cilic har inte haft en lyckad turnering hittills. Förlusten mot Murray följdes upp med en ny förlust senast mot Wawrinka, en förlust som betydde tack och adjö för den här gången, utan att ha vunnit ett enda set hittills. Nu ställs en motivationslös Cilic mot Nishikori som har allt att spela för, seger för japanen och en plats i semifinalen är säkrad. Jag rekade Nishikori över 9,5 gem mot Murray senast och spelet satt som ett smäck, japanen tog hem första set efter tie-break och de resterande tre gemen skulle bara fixas. Det räckte dock inte till en seger mot britten, men jämnt blev det. Jag är riktigt övertygad om att det inte blir några konstigheter här, det är rätt favorit på förhand och jag skulle bli mycket förvånad om inte den kvicke japanen löste en seger och en plats i semifinalen.

Jag hugger Nishikori till 1,52, fredagens kanske säkraste singel!