Match: Lille-Lyon | (Ligue 1) | Speltips: Under 2,5 mål | Odds: 1,80 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: 10Bet

Nattens NHL satt väldigt fint, nu fortsätter vi på samma väg även idag!

Hemmalaget Lille placerar sig just nu en bit under där man förväntas hamna, just nu innehar man nämligen en 18:e plats. Det ska dock tilläggas att det är tidigt på säsongen, få poäng skiljer uppåt och det kan fort vända. Jag tycker dock att inte resultaten kanske är helt rättvisa alltid, många matcher har förlorats med knapp marginal och man har helt saknat flyt flertalet gånger. Att notera är att man relativt ofta spelar målsnåla matcher, hittills har 7 av de totalt 12 spelade matcherna slutat under 2,5 mål.

Vad säger vi om Lyon då? Jo, man har fått en bra mycket bättre start än Lille men ändå inte tillräckligt bra. Lyon ska vara topp tre och man har redan halkat efter med 7 poäng därifrån. 8 av de 12 spelade matcherna har slutat med under 2,5 mål och en nionde efter kvällens drabbning får vi hoppas.

Statistiken är verkligen inte klockren men jag gör som min kära vän Mr.R brukar, går på känsla. Det är två lag som är i stort behov av en seger och därför tror jag på en lite avvaktande match inledningsvis. Lyon bör vara det bättre laget men att spela på bortaplan mot Lille, det är ofta en riktigt svår uppgift. Jag gissar på 0-1 eller 1-1 och under 2,5 mål hittar vi hos 10Bet till 1,80x pengarna.