Match: Bilbao-Celta Vigo | (Premier League) | Speltips: Bilbao | Odds: 1,92 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: Coolbet

2 av 3 spel satt igår och därmed blev det plus i kassan även om det inte blev många hundralappar..

Hemmalaget Bilbao har gjort en helt okej säsong såhär långt och ligger skuggande bakom topplagen, bl.a. ligger man endast fem poäng ifrån Ath. Madrid som sitter på en kvalplats till Europa League. Under säsongen har man visat prov på kvalité då man exempelvis slagit både Sevilla, Real Sociedad och Villareal. Och det är framförallt på hemmaplan man lirar som bäst, där har man med Europa League inräknat vunnit 7 av totalt 9 matcher. Enda förlusten på hemmaplan har hittills kommit mot inga mindre än Barcelona i en match som slutade med ynka 0-1.

Ja och vad ska man säga om Celta Vigo egentligen? Det är ett lag som man aldrig riktigt kan lita på då man ibland kan vara riktigt bra men även riktigt usla när det inte vill sig. Laget tar poäng i rätt många matcher men kommer senast från en 0-3 förlust hemma mot Sevilla. Egentligen bör man ju ha chans till poäng här men mot ett hemmastarkt Bilbao som ofta är rätt duktiga så tror jag att det blir lite väl tufft.

Med tanke på att Bilbao är ett rätt duktigt lag i grund och botten samt med det hemmasnitt man hittills uppvisat så tror jag vi kommer få se en hemmaseger ikväll. Man har mycket att spela för, är starka på hemmaplan, har få skador och möter ett “halvbra” lag. För Celta Vigo är enligt mig inte bättre än just halvbra, man blandar väldigt mycket och släpper framförallt in väldigt mycket mål. Det enda som oroar något är att Celta Vigo ibland kan chocka rejält men jag hoppas inte att det sker ikväll. Jag testar iallafall Bilbao rak till 1,92x degen hos Coolbet. GL vid rygg!

Alla nya spelare får 100% i bonus upp till 1000 kr hos Coolbet