Match: Bournemouth-Southampton | (Premier League) | Speltips: 1X | Odds: 1,60 | Spelstopp: 14:30 | Spelbolag: Coolbet

I den här matchen finns det verkligen ett stort värde i dubbelchansen och varför oddset är så högt kan jag faktiskt inte riktigt förstå.

Hemmalaget Bournemouth har spelat ihop 21 poäng och ligger placerade i mittenskiktet av tabellen. Lagets resultat är av blandad kompott då man blandar mellan, segrar, oavgjort och förluster hela tiden. De senaste veckorna känns det dock som att man kommit igång lite mer och man har tagit en del segrar. Jag tror att man ska ha STOR chans att ta poäng idag mot ett Southampton som har svårt att göra mål och som sällan vinner när de spelar på bortaplan.

Southampton ligger för tillfället på samma antal poäng som Bournemouth och ser ut att få hålla till i den nedre halvan av tabellen denna säsong. Jag tycker inte man varit bra alls i år faktiskt, dels då man inte tar poäng de matcher man ska ta poäng men även eftersom man har rejäla problem med att göra mål. Det visade sig inte minst i förra omgången då motståndarna Stoke City drog på sig ett rött kort tidigt i matchen men man kunde trots det inte spräcka nollan. Dessutom har man sju skador i truppen varav tre av dessa tillkommit nyligen, bl.a. lagets egna skyttekung Charlie Austin som blir borta ett tag.

Det känns som att Bournemouth är lite på gång och man har vunnit en hel del på slutet, både mot Liverpool och Leicester. Mot ett relativt skadedrabbat Southampton som samtidigt inte har någon vidare form och med ett målskytte som är katastrofalt dåligt. Dessutom är Southampton ett svagt lag på bortaplan, man endast vunnit två av de tio senaste bortamatcherna. Jag tycker därför att 1x till 1,60x pengarna hos Coolbet känns som ett grymt bra spel!

Alla nya spelare får 100% i bonus upp till 1000 kr hos Coolbet