Match: Minnesota Timberwolves-Houston Rockets (NBA) | Speltips: Houston | Odds: 1,64 | Spelstopp: 02:00 | Spelbolag: COOLBET

Houston Rockets siktar på tionde raka segern när man gästar Minnesota Timbervolves inatt.

Golden State Warriors i all ära, men det är Houston Rockets som är seriens bästa lag i skrivande stund. Kan faktiskt inte minnas när laget spelade såhär bra senast, vinsten mot New Orleans Pelicans igår (122-100) var lagets nionde raka seger och offensiven ser ruskigt stark ut. James Harden fortsätter att imponera, Eric Gordon sätter treor på löpande band och hela laget ser verkligen sammansvetsade ut. Inatt är det bortamatch mot Minnesota som gäller för Houston, och jag är mycket förvånad att tvåan i skrivande stund ger hela 1,64. Alldeles för högt, förväntade mig ett odds runt 1,30.

Houston har femmans växel inlagd och det är full fart som gäller, tror stenhårt på att man löser tionde raka inatt. Hemmalaget har trots allt förlorat åtta av de tio senaste matcherna, formkurvorna talar sitt tydliga språk. Som om inte det vore nog, så har Houston vunnit de sju senaste mötena mot Minnesota, och totalt nio av de tio senaste mötena.

Tvåan är urstark och jag bankar till 1,64, lycka till vid rygg!