Match: Napoli-Torino | (Serie A) | Speltips: Napoli -1 asian | Odds: 1,70 | Spelstopp: 15:00 | Spelbolag: Coolbet

Tillbaka på västkusten efter en trevlig helg i Stockholm med speltips.se, det var också därför som det inte kom ut något spel igår.

Hemmalaget Napoli ligger på en fjärdeplats i tabellen men har en bra bit upp till serieledande Juventus som har tagit ett par kliv ifrån övriga lag, allt i sin vanliga ordning alltså. Om man har tänkt att haka på där uppe så är det seger som gäller idag och det är något jag tror man fixar. Det eftersom formen ser riktigt fin ut just nu med ett par riktigt imponerande segrar och även då man är som allra starkast när man spelar på hemmaplan. Även skadeläget ser bra ut, endast ett fåtal skador i truppen som inte ska ha någon större betydelse för matchen i sin helhet.

Torino har varit bättre än förväntat och har efter 16 spelade omgångar redan plockat 25 poäng vilket innebär att man är strax bakom topp 5. Jag har rätt dålig koll på laget i övrigt men den spontana känslan säger att man hamnar i mitten av tabellen när säsongen är över. Man har just nu två raka förluster, 1-3 mot Juventus och 2-0 mot Sampdoria. Även om man gjort det bra såhär långt så tror jag att Napoli borta blir en alldeles för tuff uppgift.

Det som jag tror blir avgörande här är hemmaplansfördelen då Napoli allt som oftast är otroligt starka på Stadio San Paolo. Lägg därtill att man de senaste matcherna har slagit Inter med 3-0 och Calgiari på bortaplan med hela 0-5, de resultaten är det inte många lag som kan uppvisa. Torino ska dock inte underskattas då man faktiskt gjort det bra och tagit rätt många poäng såhär långt. Men nu har man två raka förluster och möter ett starkt Napoli på bortaplan, det blir onekligen riktigt tufft. Jag testar Napoli -1 asian till 1,70x pengarna vilket innebär att det blir vinst om Napoli vinner med 2 bollar och vid uddamålsseger så får vi tillbaka hela insatsen.

Alla nya spelare får 100% i bonus upp till 1000 kr hos Coolbet