Match: Nashville Predators-New York Rangers (NHL) | Speltips: Rangers ML | Odds: 2,10 | Spelstopp: 02:00 | Spelbolag: COOLBET

En het match att vänta när Nashville Predators tar emot ett på förhand starkare New York Rangers.

Här måste jag bara syna Rangers som vinnare till fina 2,10, tycker det råder lite klasskillnad här. Historiskt sett har det varit ganska jämnt mellan lagen, sex av de tio senaste drabbningarna har resulterat i New York-seger och nu tror jag de siffrorna putsas till en aning. Hemmalaget känns inte alls pålitliga och formen är väldigt svårbedömd, fem förluster och två vinster på de sju senaste matcherna är en tydlig indikation. Gästerna kommer till matchen med fyra segrar på de fem senaste matcherna, senast besegrade man Dallas på bortaplan med två mål mot noll och det var lagets tredje hållda nolla på de fem senaste, defensiven ser onekligen väldigt stabil ut.

Tror hemmalaget får det svårt att bryta sig igenom gästernas solida defensiv inatt. Under säsongen har jag alltid haft en regel, finns New York Rangers att plocka till ett odds över 1,90 är det bara att tacka för kaffet. Här får vi hela 2,10 och det tackar vi för, fint spelvärde minst sagt. Lycka till vid rygg!