Match: Astra-West Ham (Europa League) | Speltips: West Ham | Odds: 1,70 | Spelstopp: 20:14 | Spelbolag: Bethard

Det blir en andra EL-rek idag då det inte finns mycket mer att välja på samtidigt som jag tycker spelvärdet är väldigt bra. West Ham vill gärna ut i Europa och ett lag från Rumänien bör man slå.

Hemmalaget Astra gick väldigt bra i den inhemska ligan under förra året och belönades med en Europa plats. I år har det däremot gått väldigt mycket sämre, efter fyra omgångar har man endast skrapat ihop 4 poäng vilket är riktigt dåligt. Formen är riktigt usel och man har endast en seger på de fem senaste matcherna man spelat. I Europa League har det dock gått bättre och man slog ut Köpenhamn i ett jämnt möte med totalt 2-1, det var dock inte långt ifrån att det kunde gått åt andra hållet.

West Ham tycker jag ska vara en klass för sig här, ett Premier League lag som längtar efter i Europa och har blivit bättre för varje säsong. I laget finns flera väldigt duktiga spelare som kan avgöra matcher på egen hand och jag tror man känner att man kan ta sig långt i turneringen. Efter en blygsam start i EL-kvalet så kunde man i andra mötet punktera det och vinna med klara 3-0 mot Domzale.

Det ska vara klasskillnad här, Rumänska och den Engelska fotbollen håller inte alls samma klass. Astra befinner sig i en formsvacka så det skriker om det samtidigt som West Ham är mer än taggade på att gå långt i turneringen. Laget består av många duktiga spelare och årets trupp överlag ser väldigt intressant ut. Trots att man spelar på bortaplan bör man vinna här, relativt enkelt.