Match: Inter-Juventus (Serie A) | Speltips: Juventus | Odds: 1,95 | Spelstopp: 18:00 | Spelbolag: Bet365

Dags för ett supermöte när Inter tar emot mästarna Juventus. När jag skriver den här reken har jag tagit av mig mina blåsvarta glasögon, jag ser på denna match ur ett objektivt perspektiv och ska jag vara helt ärlig tror jag inte mitt Inter har skuggan av en chans mot Juventus. Jag har gett de Boer ett par matcher för att kunna göra en bedömning på vart Inter står just nu, och helt ärligt har jag inte fått några av mina tusen frågor besvarade. Det är ren och skär klasskillnad på lagen här, den saken är säker.

Jag kan såga mitt Inter i flera timmar. Inter har fortfarande ingen spelidé. Trots att spelet sett bättre ut om man jämför med tidigare säsonger, så är det fortfarande en katastrof. Laget inledde med förlust mot Chievo med 2-0, för att sedan stå för en spelmässigt bra match mot Palermo men endast få med sig en poäng. Med kniven mot strupen ställdes man mot ett Pescara man bara ska slå senast, och visst skulle man hamna i underläge för tredje matchen i rad. Hade det inte varit för Icardis dubbla mål i matchens slutskede har de Boer verkligen hängt löst. Och i ärlighetens namn är det bara Icardi, Handanovic och till en viss del Banega som förtjänar hyllningar i detta Inter, ingen annan av alla stjärnor i truppen har levt upp till sin fulla potential den här säsongen och då snackar vi spelare som Candreva, Perisic, Miranda, Kondogbia och Murillo för att nämna några. Nyförvärvet Joao Mario har inte hunnit sätta sin prägel på laget ännu. Ytterbackarna är rent av skräp (milt sagt) och det är lagets stora akilleshäl. Det finns inget fungerade spel i laget och ytorna mellan anfall och mittfält är enorma, och passningsspelet är ett av många stora problem i detta lag. Det har till och med kommit rapporter om att förre tränaren Mancini under förra säsongen brukade genomföra träningar utan boll, något nuvarande tränare de Boer säkert inte kan begripa då han står för snabb och offensiv passningsfotboll. Det är så mycket jobb som måste göras med detta Inter för att på allvar kunna konkurrera med de större klubbarna.

Juventus då? De är på en så mycket högre nivå än Inter, kvalitetsmässigt och framför allt spelmässigt. Mycket talar för att det blir en sjätte raka Scudetto för Juventus, det säger ganska mycket om skillnaden mellan Turinklubben och alla andra italienska klubbar. Man spelar i en helt egen division. Man har börjat säsongen med tre raka segrar, varav två av segrarna kommit mot Fiorentina och Lazio, två klubbar som anses vara klubbar som skulle kunna ”störa” de allra största i ligan. Juventus är ostoppbara, och med Higuain i spetsen tror jag inte Inter har skuggan av en chans. Den raka tvåan till 1,95 är ett sjukt saftigt odds. 0-3, Higuain gör hattrick. Lycka till vid rygg!