Match: Orlando City-Columbus Crew (MLS) | Speltips: Ö2,5/BLGM | Odds: 1,72 | Spelstopp: 01:30 | Spelbolag: Bet365

Lördagen ser ut att bli en riktig dundersuccé. 7/8 av våra speltips har suttit, och i skrivande stund leder Las Palmas med 1-0 hemma mot Malaga med tio minuter kvar att spela. En hemmavinst där och vi landar på 8/9, ett nästintill perfekt facit. Vi hoppas att ni ryggade oss, samtidigt som vi även hoppas att succén fortsätter inatt och imorgon. Vi börjar natten med att rikta blickarna mot MLS, där Orlando City tar emot Columbus Crew. Att detta möte slutar målsnålt finns inte på kartan.

Orlando måste vara ett av världens målgladaste lag rent statistiskt, hands down. 22 av lagets 28 ligamatcher har slutat med minst tre mål, det är hela 78,6% av lagets matcher. Sanslöst. Och hela sjutton matcher, det vill säga 60,7% av matcherna, har slutat med minst fyra (!) mål. Det är helt sjuka siffror. Columbus må inte vara samma nivå, men målglada matcher brukar man också bjuda på. 14 av 27 matcher, det vill säga 51,9% av matcherna, har slutat med minst tre mål.

5-2
2-2
2-0
2-2
0-3

Även inbördesstatistiken talar för ett målrikt möte, fyra av de fem senaste mötena lagen emellan har gått över 2,5-linan (tre har gått över 3,5) och i den femte matchen fattades bara ett mål. De två senaste mötena har slutat 5-2 samt 2-2, hela 11 mål har vi bjudits på. Som jag nämnde innan så finns det inte på kartan att detta möte slutar målsnålt, men grejen är att överspelet i sig endast ger fjuttiga 1,44. Jag har hittat ett klart intressantare spel, att det blir över 2,5 mål SAMTIDIGT som båda lagen gör mål, det bill säga Ö2,5/BLGM. Spelet finns på BET365 och ger hela 1,72 i odds, ett mycket fint spel. Lycka till vid rygg!