Match: Watford-Manchester United (Premier League) | Speltips: Manchester United | SuperOdds: 5.0 (1,65) | Spelstopp: 13:00 | Spelbolag: LeoVegas

Manchester United har det tufft just nu. Den svidande derbyförlusten mot rivalerna Manchester City i ligaspelet följdes upp med ytterligare en förlust, i Europa League mot Feyenoord senast. De starka vindarna har börjat blåsa kring Mourinho och mot Watford ska tre poäng bara bärgas, allt annat är ett mindre fiasko.

Manchester United har aldrig någonsin tappat poäng mot Watford, sju möten har resulterat i sju vinster. Inte mycket tyder på att den sviten nu kommer brytas, speciellt med tanke på Watfords ojämna säsongsinledning och faktumet att United är ett klart bättre lag. Dessutom har United all press på sig, tre poäng här är ett måste dels för att hänga med i tabelltoppen och dels för att media inte ska såga laget totalt. Engelsk media är aldrig sena med att såga Mourinho och även Pogba varje gång tillfället ges, det är de väl medvetna om. Jag nämner Pogba av anledningen att han verkligen inte haft en lyckad återkomst till Premier League, och medier samt flera profiler har redan börjat sågningen av fransmannen.

Mourinho kommer aldrig att acceptera ett poängtapp här, den saken är säker. Det är tre poäng som gäller och inget annat. Ibrahimovic väntas starta efter att ha inlett på bänken mot Feyenoord senast, svensken har verkligen levererat målmässigt i Premier League och det var han som låg bakom reduceringen mot City. Blir det ett par kassar här kanske? Martial och Rashford sägs också få inleda från start. Jag tror stenhårt på tvåan som finns till oddset 1,65, ett odds jag tror kommer sänkas innan matchstart. Inte nog med det så har LeoVegas ett kanonerbjudande för alla speltips läsare. Alla nya kunder som registrerar sig genom vår länk får 5 gånger pengarna på att man utd vinner matchen. Lycka till vid rygg!