Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Leverkusen har gjort mål i 14 av deras 16 senaste matcher.

  • BLGM-spelet har suttit i nio av Dortmunds tio senaste ligamatcher.

  • Dortmund besegrade tabelltvåan Leipzig med starka 1-3 för drygt en vecka sedan.

  • Senaste dessa två lagen möttes vann Leverkusen med 4-3.

  • Dortmund spelar en väldigt anfallsglad fotboll och fyller på med mycket folk framåt. Leverkusen kommer därmed få chanser att ställa om på.

Underskattat hemmalag

Tisdagen är kommen och vi riktar blickarna mot Bundesliga. Där bjuds vi på ett spännande toppmöte mellan hemmalaget Bayer Leverkusen och gästande Borussia Dortmund. Serieledaren Bayern München börjar dra ifrån resten av sina konkurrenter och därmed är det oerhört viktiga poäng på spel under tisdagen.

Hemmalaget Bayer Leverkusen har faktiskt en relativt underskattad spelartrupp. Klubben har presterat väldigt bra under de närmaste åren där de hamnat på både Champions och Europa-League platser. Efter 16 spelade omgångar i säsongens Bundesliga hittar vi hemmalaget på en tredjeplats i tabellen. Det kryllar av spännande spelare lagets offensiv, trion Bailey, Diaby och Wirtz är nog på många storklubbars radar. Bayer Leverkusen har gjort mål i 14 av deras 16 senaste matcher. Nu ställs de mot ett anfallsglatt Dortmund vilket kommer ge ytor för hemmalagets att ställa om på. Vi tror på en böljande matchbild där anfall är det bästa försvaret.

Viktiga poäng i toppen

Det är inte någon som ror sig på giganten Bayern München just nu, men om det är någon klubb som har kapaciteten att ge dem en ärlig kamp om ligaguldet, så är det Borussia Dortmund. De gulklädda har en förmåga att förvandla talanger till fullfjädrade världsspelare. Men klubben har halkat efter en aning på grund av några svaga resultat i december månad.

Nu hittas gästerna på en fjärdeplats i tabellen med 20 inspelade poäng, lika många som måndagens motståndare Bayer Leverkusen. Trots att knappt halva säsongen har gått, är det oerhört svårt att ta igen sju poäng på giganten Bayer München. Dortmund tog en riktigt imponerande 1-3 seger mot tvåan Leipzig för bara tio dagar sedan. Styrkan finns där och vi tror absolut att gästerna hittar nätet under tisdagskvällen. BLGM-spelet har suttit i nio av deras tio senaste ligamatcher.

Speltips.se ger tipset:

Båda lagen gör mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 17/1 kl 16.02

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.