Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Leicester är i väldigt bra form.

  • Leicester snittar 11,8 skott/per match den här säsongen.

  • Mot Southampton senast sköt man 16 skott.

  • Chelsea saknar toppformen och har det lite svårt att stänga matcher, mot Leicester kan man få det tufft då det finns en stark offensiv att stoppa.

  • Chelsea snittar 10,2 skott emot sig/per match.

Fin form

Den absoluta formen har man, både genom laget och individerna för sig. Jamie Vardy och James Maddison var tillbaka i truppen senast efter att ha vilat i cupspelet. Den sistnämnda hade en finare dag än den första men jag har känslan av att det kommer ändras här då Vardy sällan har två raka bottennapp. Leicester är överlag ett lag som har en mycket fin offensiv, där ljupledsspelet på Vardy är bra, medans det finns mycket klass bakom honom i Barnes och Maddison framförallt. Jag har en bra känsla av att man kommer hota Chelsea rejält här.

Över 10,5 skott för Leicester är enligt mig ett spel som skall stå lägre än 2.00 och därför är det värde i det. Chelsea är inte ett lag som Leicester inte kan slå, därmed tror jag att man kommer kunna skapa en hel del mot ett Chelsea-försvar som inte alls är i det skicket som man var tidigare under säsongen. Dessutom saknas N’Golo Kante igen.

Vilat spelare för detta

Frank Lampard valde att prioritera rutin mot Fulham senast, det ledde till en bekväm men långt ifrån övertygande 1-0 seger på bortaplan. Frågan är också om man hade orkat med att avgöra den där matchen om man hade mött ett Fulham med elva spelare i andra halvlek. Formen hos Chelsea är iallafall inget som övertygar just nu, men det är solklart att trepoängaren senast talar om att man skall i toppen att göra. Nu har man chansen att ta ruskigt viktiga poäng igen, när Leicester skall besegras på King Power Stadium, ett mycket viktigt möte för Chelsea och Frank Lampard.

Fikayo Tomori lär inte finnas med i truppen, då han förväntas gå på lån till Milan imorgon, utöver honom så har Chelsea bara en spelare borta och det är N’Golo Kante. Chelsea matchar alltså i princip det bästa man har imorgon, förutom att tappet av Kante kan märkas en aning. Det skall bli intressant att se om Frank Lampard vilade ett antal spelare senast, eller om man tror på det laget man ställde upp med även här.

Speltips.se ger tipset:

Leicester över 10,5 skott hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 18/1 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.