Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Tabellnian mot nästjumbon, hemmalaget är de starkare laget.

  • West Ham har tre raka segrar på kontot.

  • WBA har släppt in tretton mål på sina fyra senaste matcher.

  • Michail Antonio är tillbaka från sin skada och bidrog direkt med mål.

  • West Ham är obesegrade i fem raka.

Hemmalaget har varit en positiv överraskning

Inför säsongen var förväntningarna på West Ham låga, många trodde till och med att Londonklubben kunde åka ur, kanske inte så konstigt då man i fjol klarade sig kvar i Premier League med nöd och näppe. En halv säsong senare har West Ham varit en positiv överraskning, och inför tisdagens match är man nia i tabellen. Imponerande säsong av West Ham som faktiskt endast har fem poäng upp till Tottenham på Europa League-platsen.

Närmast plockade West Ham sin tredje raka seger när man besegrade Burnley på hemmaplan. Stor matchhjälte blev Michail Antonio, som efter en längre skadeperiod fick göra matchens enda mål. En frisk Antonio är otroligt viktigt för West Ham, som utan anfallaren, ser lite tunna ut i offensiven. På tisdag räknar vi med att Antonio åter startar för West Ham. Det är en av många saker som talar för att West Ham tar sin fjärde raka seger!

Blandar och ger

Sedan Sam Allardyce tog över West Bromwich har “The Baggies” blandat och gett i sina prestationer. Poäng borta mot Liverpool, överkörda av både Leeds och Arsenal, men tre poäng borta mot Wolves senast. Tittar man på resultaten är det väldigt svårt att veta var man har West Bromwich för tillfället, och då har jag inte ens nämnt att man även föll mot Blackpool i cupen. Till en första början kändes det ganska självklart att WBA under Allardyce skulle spela en defensiv och organiserad fotboll. Tesen stämde väl överens efter krysset mot Liverpool men efter att blivit överkörda av både Leeds och Arsenal är det svårare att veta var man har WBA. På sina fyra senaste matcher har West Bromwich släppt in hela tretton mål, det är ruskigt svaga siffror. Mot ett West Ham som imponerat, håller vi det föga troligt att WBA lyckas hålla undan.

Även om WBA plockade tre poäng mot Wolves senast, ser undertecknad de som ett betydligt sämre lag än West Ham. Med tanke på att WBA visat sig ha en förmåga av att överaska håller vi nere insatsen något. Men till @1,65 känns oddset mycket spelvärt!

Speltips.se ger tipset:

West Ham hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 18/1 kl 09.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.