Daniel Jacobsson|18 oktober, 2022, 13:59

Jag väljer att spela på BLGM i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Manchester United har bara förlorat en av sina senaste sex matcher.

  • Fyra raka inbördes möten har bjudit på målfest.

  • Kane, Son och Richarlison är en trio som luktar rejält med mål den här säsongen. Dejan Kulusevski är på g tillbaka med dessutom.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Ordning och reda

Manchester United har lyft sig och har inte alls samma usla form som tidigare. Om man kommer bli bättre än såhär återstår att se, men att få hålla till i toppen kommer man må bra utav. Kolla bara startelvan mot Newcastle senast, det är potential att vinna hela Premier League när samtliga spelare hittar en toppform, men där är man inte riktigt, inte ens i närheten för tillfället trots att man börjar hitta bättre och bättre momentum. Nu har man dessutom en riktig nyckelmatch framför sig när Tottenham gästar Old Trafford under onsdagskvällen.

Cristiano Ronaldo är inte den samme längre, men har nu börjat matchas in mer och mer. Det kan bli avgörande i längden och kan anfallaren hitta tillbaka till någon slags form är det precis vad Manchester United har saknat. När man tog hem Ronaldo räknade man med betydligt mer än såhär såklart, men det är fortfarande inte helt dött trots att hans karriär är påväg neråt mer och mer. Tottenham är ett lag som kommer göra mål på Old Trafford och det tror jag även att hemmalaget gör.

Antonio Conte

Tottenham har som vanligt en otrolig bredd och spets i sin offensiv. Där har Antonio Conte massvis med offensiv kvalitet att luta sig mot i Harry Kane, Heung Min-Son, Dejan Kulusevski, Richarlison och nu även Ivan Perisic, som Conte verkar räkna in som ett alternativ till ytterpositionen i dagsläget. Skadorna har påverkat Tottenham senaste tiden och både Dejan Kulusevski och Richarlison skapar frågetecken inför stormötet under onsdagen. Vem skall starta om Kulan är tillbaka? Det kanske blir den här matchen som Perisic får chansen på ytterflanken.

Jag har en stark känsla av att Conte och Spurs går ut och gör en stark prestation här. Det kommer dock inte räcka att hålla tätt, man måste gå framåt och jag tror att Harry Kane kan vara helt avgörande i en kamp mot Lisandro Martinez och kollegan. Utan att jämför Kane och Haaland så hade United rejält tufft med klassanfallaren i ljusblått. Kan vi få en lika öppen match här, trots att Antonio Conte för Tottenham framåt? Båda lagen gör mål känns oavsett vad som ett väldigt bra spel dagen till ära.

fotboll, premier league
|
units: 4/5 - spelstopp: 21:15
Man United - Tottenham
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.