Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Valencia har inte förlorat med mer än två måls marginal någon gång sedan säsongsstarten

  • Barcelona löser spelet i fyra raka matcher

  • Förlusten mot Betis med 2-0 är den enda gången Valencia inte löst spelet efter tretton omgångar spelade

  • Barcelona blandar och ger

  • Valencia är obesegrade i fem av de sex senaste

Svajigt!

Barcelona har stått för en tveksam höst, men sakta men säkert börjar man röra sig upp mot topplaceringarna. Efter senaste vinsten mot dåvarande serieledarna Real Sociedad har katalanerna nu klättrat upp på en femteplats, även om man fortfarande lämnar en hel del att önska. Första halvlek mot “La Real” var en av de bästa man spelat under hela säsongen, men i andra var man utspelade och stod för en direkt svag insats. Lite så har det sett ut under hela hösten för Koeman och hans manskap, som blandar och ger alldeles för mycket. Man lyckas inte riktigt offensivt och bakåt läcker man oroväckande mycket emellanåt.

När man välkomnar Valencia på lördag är man uppmålade som väldigt stora favoriter. Här håller undertecknad inte riktigt med, och väljer istället att klicka ett spel i bortalagets favör. Barcelona har faktiskt bara vunnit ett av de fem senaste mötena lagen emellan, vilket säger en hel. Valencia är visserligen inte sitt bästa jag just nu, men det är ju inte Barcelona heller. Räknar med en jämn match här!

En förlust de sex senaste omgångarna

Att Valencia inte är med och slåss om europaplatserna efter den här hösten är inte alls förvånande, istället går det att argumentera för att laget gjort det ganska bra med tanke på omständigheterna. Inför säsongen gjorde man sig av med sina bästa spelare, vilket gjorde att tränare Gracia ville lämna sitt uppdrag. Gracia är dock fortfarande kvar och Valencia krigar på i seriespelet. Trots ett tufft spelschema de senaste veckorna där man bland annat ställts mot Real Madrid, Atlético Madrid och Athletic Bilbao har Valencia stått upp bra och kommer till Camp Nou med ett helt okej facit.

Valencia har inte förlorat någon match under hela säsongen med mer än två mål. Den enda gången man föll med exakt dem siffrorna var i mot Betis, under en period då man var inne i en stor formsvacka. Sedan dess? Obesegrade i fem av sex matcher, knapp förlust mot Atlético undantaget. Det råder alltså ingen tvekan om att Valencia ska kunna störa ett svajigt Barcelona här. Valencia tenderar att visa sig i denna typen av matcher, som när man tidigare under hösten besegrade Real Madrid med 4-1 från ingenstans.

Handikappspelet klickas – ett spel som innebär att vi får insatsen tillbaka igen om Barcelona skulle vinna med exakt två mål.

Speltips.se ger tipset:

valencia +2,0 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 17/12 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.