Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Everton snittar 1,77 kort/per match – då är två av dessa kort röda.

  • Everton drog på sig tre gula kort mot Leicester senast. Förväntar mig en liknande matchbild.

  • Everton löser spelet i majoriteten av sina matcher.

  • Everton har spelare som Allan, Doucoure och andra som ständigt är inblandade i dueller och liknande kortmöjligheter. Allan klev dock av senast och är tveksam.

  • Det här har stora möjligheter att bli ett hetsigt möte. Everton har hittat formen igen, medans Arsenal är i stort behov av seger.

Kortglada

En av helgens finaste möten är mellan Everton – Arsenal och det är självklart en match som vi följer på första parkett hemma i stugorna. Här har det förutsättningar att bjuda på det mesta i fotbollsväg, men också allt som hör till i en bra fotbollsmatch. Känslor från båda håll är givet, då hemma- som bortalag är i stort behov av alla tre poängen. Allan, som är Evertons ledande spelare i det spelet är osäker till spel men det skall inte spela större roll, när Andre Gomes förmodligen ersätter. Everton lär ställa upp en elva som är beredd att kriga för en seger och där hittar vi givetvis spelare som är kända för det hårda jobbet, tacklingar och annat som kan resultera i kort.

Kort är nämligen det vi lägger största fokuset på och när vi erbjuds 2x pengarna för två kort hos hemmalaget klickas det direkt. Snittet ligger högt, 1.77 i snitt/per match den här ligasäsongen.

Tuff bortamatch

Arsenal fortsätter gå på knäna och nu har man också mist sin bästa mittback inför mötet med Everton. Gabriel drog på sig ett rött kort senast, i kryssmatchen mot Southampton och det var väll lite därför man inte fick med sig mer därifrån. Pierre-Emerick Aubameyangs efterlängtade mål var nästan det enda som var positivt i kryssmatchen, eftersom Arsenal tappade nya poäng. Nu har man förlängt en dålig svit ytterligare en match och efter förlusten på hemmaplan mot Burnley är det inte mycket som lovar bättring.

Arsenal har Everton, Manchester City och Chelsea i nästkommande matcher och det skall mycket till om Mikel Arteta får förnyat förtroende om samtliga går utan vinst. Den här matchen räknar vi bort vilket lag som vinner matchen utan fokuserar på kortspelet hos hemmalaget. Arsenal hjälper till och bidrar till en hetsig match, trots att Goodison Park ekar tomt.

Speltips.se ger tipset:

Över 1.5 kort Everton hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 18/12 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.