Speltips:

Jag väljer att spela på över 3.5 mål i matchen. Min investering i detta spel blir 1/5 units!

Spela här på:

Över 3.5 mål hos betfair

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 18/12 kl 14.50

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Överspelet har suttit i fyra av Celta Vigos fem senaste ligamatcher.

  • CD Pena Azagresa spelar till vardags i den spanska fjärdedivisionen.

  • Pena Azagresa har släppt in 29 mål på 16 ligamatcher.

  • Det råder en extrem klasskillnad mellan dessa två lagen. Celta Vigo kan lufta truppen rejält och ändå vara självklara favoriter.

  • Celta Vigo har löst spelet i deras två senaste matcher.

Spelar i den spanska fjärdedivisionen

Hemmalaget CD Pena Azagresa fick ingen lätt lottning i första rundan av Copa Del Rey. Klubben som till vardags spelar i den spanska fjärdedivisionen. Tercera Division som den heter, innehåller hela 360 lag fördelat i 18 olika regionala grupper. Pena Azagresa som hittas i norra Spanien spelar i grupp 15.

Men ligaspelet går inte så bra för hemmalaget just nu. I skrivande stund befinner sig laget på en 15:e plats i tabellen. Pena Azagresa måste börja prestera för att inte bli rejält indragna i den förödande bottenstriden. Det är alltså stora kontraster ifrån vardagen när laget tar emot La Liga-klubben Celta Vigo under torsdagen. Hemmalaget har redan problem att hålla tätt när de möter lag ifrån den spanska fjärdedivisionen. Pena Azagresa har släppt in 29 mål på 16 ligamatcher. Vi väljer att klicka i överspelet inför deras möte i Copa Del Rey.

Råder klasskillnad

På pappret är detta en match där Celta Vigo ska jogga hem tre poäng. Men vi vet att cupmatcher ofta kan leda till stora skrällar. Men undertecknad tror på det förstnämnda i just den här matchen. Celta Vigo är en etablerad klubb i den spanska toppfotbollen, visserligen har laget stött på svårigheter under de närmaste säsongerna, men trots det har de lyckats hänga kvar i La Liga.

Förra säsongen var gästerna rejält indragna i bottenstriden och nedflyttningen till andradivisionen var nära. Trots en stor press lyckades laget knipa några oerhört viktiga poäng i slutskedet som säkrade La Liga-kontraktet. Anfallaren Iago Aspas som ryktades till Kina, stannade kvar i Celta Vigo och blev hjälte med hans 20 fullträffar. Det är ingen förvåning att den lille spanjoren toppar den interna skytteligan även den här säsongen. Det råder en enorm klasskillnad mellan dessa två lagens spelartrupper inför torsdagen. Celta Vigo kan lufta rejält och ändå vara självklara favoriter. De har löst över 3.5 mål i fyra av deras fem senaste matcher i La Liga. Nu väntar ett cupmöte mot ett betydligt svagare motstånd, därmed tror vi att det höga målsnittet fortsätter!

Speltips.se ger tipset:

Över 3.5 mål hos betfair

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 18/12 kl 14.50

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.