Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Slut på poängtappen för Manchester City, dags att växla upp.

  • Manchester City är i stort behov av tre poäng här för att inte hamna efter ännu mer.

  • Manchester City har det starkare laget och jag har en känsla av att styrkan kan räcka långt.

  • All respekt till Southamptons fina form, men Manchester City är ett lag som kan sätta stopp för den.

  • Undantag från senast, så har Manchester City haft det väldigt lätt mot detta motstånd. Fem raka segrar innan torsken senast man möttes.

Kan man skrälla igen?

Southampton fortsätter imponera mot både botten- och topplag i Premier League. Senast tog man en poäng mot Arsenal och det var givetvis ex-Arsenalspelaren Theo Walcott som gjorde målet. Nu förväntas man stå emot bra även mot Manchester City under lördagen och det lär bli en kamp om poängen även här. Truppmässigt är man långt ifrån gästernas under lördagens match, men ser man till formkurvan så har man fördel. Ings, Adams och fler därtill är dessutom formstarka men frågan är hur långt det räcker om Manchester City har en bra dag?

Jag tror att man får vika sig här, Manchester City är för starka när det stämmer och formen har, trots krysset senast, blivit bättre med tiden. Nu väntas även Aguero vara tillbaka och det är ett stort plus för gästerna.

Tuff bortamatch

Underskattning här finns inte på världskartan. Southampton går som tåget för att vara sig själva och Manchester City behöver vara på ett bra humör för att ens kunna hota den här lördagen. Nu är det dags att vakna på riktigt för storklubben och viktiga poäng måste spelas in. Southampton i form gör att laget måste vara förberedda och redo från start här, det såg man om inte annat i Southamptons match mot Arsenal senast. Det går snabbt i fotboll och Southampton har alla möjligheter att straffa även Manchester City om det inte står till som det skall.

Jag väljer dock att klicka gästerna här. Jag tror att man nyttjas av sitt stora bollinnehav mot ett lag som Southampton, där defensiven är aningen svagare än offensiven. Bredden, spetsen och Manchester Citys, förhoppningsvis, inställning till att vinna matchen är vad som blir avgörande.

Speltips.se ger tipset:

Manchester City hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 18/12 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.