Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Bruins har vunnit tio av sina 14 matcher den här säsongen efter fulltid.

  • Boston är obesegrade hemma i TD Garden.

  • Boston har vunnit sju av sina åtta senaste matcher.

  • New Jersey har spelat en match de senaste två veckorna.

  • Boston är ett mycket bättre lag än New Jersey.

Obesegrade hemma

Jean-Gabriel Pageau var i fokus för New York Islanders när han med sina två mål satte ett stopp för Boston Bruins tio matcher långa poängsvit när hans lag vann med 4-2 i Nassau Coliseum under natten till söndag. Det var blott den andra förlusten efter fulltid för Bruins den här säsongen som totalt är 10-2-2. Bägge förlusterna den här säsongen har kommit mot just Islanders, man förlorade den 18:e januari i Nassau med 1-0 och efter det har man gått 9-0-1. Tuukka Rask gjorde 38 räddningar och Brad Marchand samt Patrice Bergeron gjorde varsitt mål och assist för Boston. David Pastrnak hade två assist.

Boston har bara förlorat på bortais den här säsongen och på bortais är man otroligt bra. Så pass bra att man faktiskt inte ens har förlorat i TD Garden den här säsongen vilket får mig att tro att dem slår ett New Jersey som spelat en match de senaste två veckorna. Absolut, man vann senast mot Rangers men det kan inte klassas som samma bedrift som det hade varit att slå Boston här. Bruins vinner!

En match på 16 dagar

New Jersey Devils slog New York Rangers med 5-2 i Madison Square Garden under natten till onsdag i vad som var deras första match på 16 dagar på grund av en påtvingad paus på grund av NHL:s Covid-19 protokoll. Yegor Sharangovich bröt likaläget med det första av tre raka mål i den tredje perioden för New Jersey som spelade sin första match sedan man slog Buffalo Sabres den 31:e januari med 5-3. New Jersey var hårt drabbade och hade hela 19 spelare på Covid-19 listan under sin påtvingade paus, sju matcher har tvingats flytta fram.

Janne Kuokkanen gjorde tre assist och Nicholas Merkley stod för ett mål och en assist för Devils som nu är 5-3-2 den här säsongen. Mackenzie Blackwood stod för 37 räddningar i i sin första match sedan 19:e januari.

Speltips.se ger tipset:

Boston Bruins att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 17/2 kl 14.30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.