Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Vårt underspel har suttit i 13 av Cagliaris 14 senaste matcher.

  • Cagliari har underpresterat rejält på sistone. Ett mål framåt i deras sex senaste ligamatcher talar för sig själv.

  • Torino höll nollan i senaste omgången mot Genoa.

  • Torino har endast förlorat en av deras tio senaste ligamatcher.

  • Vårt spel har suttit i fyra av Torinos sex senaste matcher.

Uddlös offensiv

Vårt fokus riktas mot Serie A och närmare bestämt Sardegna Arena under fredagskvällen. På den arenan hittar vi ett spännande ligamöte mellan hemmalaget Cagliari och gästande Torino. Det är två klubbar som har presterat på en likvärdig nivå under den här säsongen. Vi får blicka nedåt i tabellen för att hitta dessa två.

Cagliari är nog långt ifrån nöjda med deras säsong hittills. I hemmalaget hittar vi ändå en relativt bra spelartrupp som borde klara sig kvar och säkra det viktiga Serie A-kontraktet. Men ifall deras målsättning att klara sig kvar ska bli verklighet, måste Cagliari lägga i en ny växel. Hemmalaget har underpresterat i alldeles för många matcher i ligaspelet. De har två poäng upp till den säkra marken där fredagens motståndare Torino befinner sig just nu. De sistnämnda har däremot en betydligt bättre form än Cagliari. Hemmalaget kommer till fredagen med 15 raka matcher utan seger. Vårt underspel har suttit i 13 av deras 14 senaste matcher. Med en såpass uddlös offensiv kommer det bli svårt att bryta den negativa trenden som klubben är i!

Obesegrade i fem raka

Gästerna Torino befinner sig inte i någon önskvärd sits dem heller. Likt hemmalaget Cagliari hittas även gästande Torino i botten av Serie A-tabellen efter 22 spelade omgångar. Men statusen är ändå lite bättre hos bortalägret och det känns som att Torino hittat lite mer stabilitet. Laget kommer till fredagen med endast en förlust i deras tio senaste ligamatcher.

Visst, Torino har kryssat en aningen för många ligamatcher den här säsongen. Men just nu är varje poäng viktig och Torino har hittat något de kan bygga vidare på. I nuläget befinner sig klubben på säker mark med två poäng ner till fredagens motståndare Cagliari. Torino har släppt in mindre än två mål i fyra av deras sex senaste ligamatcher. Målvakten Sirigu och hans försvar höll nollan i deras senaste ligamatch, vi tror på ytterligare en match där Torino håller tätt bakåt!

Speltips.se ger tipset:

Cagliari under 1,5 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 17/2 kl 16.03

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.