Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Real Betis har gått som tåget under 2021, helt klart ett av ligans formstarkaste lag

  • Getafe är inne i en tung period där man bland annat blivit nollade i fyra raka matcher

  • Getafe har fyra förluster och ett kryss sett till de fem senaste

  • Real Betis har under 2021 vunnit sju matcher, kryssat tre och förlorat en

  • Getafe har en resultatrad på 1-11 de fem senaste

Klättrar i tabellen

Real Betis har ett intressant och på pappret väldigt bra lag, men trots detta lyckades man inte få ut speciellt mycket av det hela under den första halvan av säsongen. Man hängde ungefär i mitten av tabellen, periodvis i den undre halvan. Lagom till nyårsskiftet hände dock något, och det har nu vänt helt för Pellegrini och hans manskap. Real Betis är med och slåss om europaplatserna efter en makalös start på 2021 – det ska onekligen bli spännande att se vad man kan göra utav resterande del av säsongen.

Under det nya året har Betis hunnit spela elva matcher där man gått segrande ur sju, kryssat tre och förlorat en. Förlusten var en knapp sådan mot Barcelona, där man såg ut att ta poäng om det inte vore för en viss Lionel Messi som blev inbytt och ändrade matchbilden. Utöver det har man en fin dagsform med seger mot ett svårslaget Villarreal nu senast.

Formsvagt Getafe

Getafe är inte alls det laget man varit de senaste säsongerna då man nått europaspel och höga tabellplaceringar. Istället har man gått väldigt trögt i princip hela den här säsongen – i skrivande stund ligger man endast tre poäng ovanför nedflyttning. Den nuvarande formen talar heller inte för en vändning, snarare tvärt om. Getafe är inne i en extra tung period just nu – har väldigt svårt att se laget hoppa tillbaka när ett såhär pass starkt Betis väntar. Getafe har blivit nollade i hela fem raka matcher – där man förlorat fyra av dessa. En ruskigt svag målskillnad på 1-11.

Det är alltså lite förvånande att oddset på hemmasegern är så pass högt. Lagen befinner sig i helt olika formkurvor och Betis drar dessutom nytta av att man spelar på hemmagräs, där man dessutom visat sig starka på senaste. Oddset på 2.17 är alldeles för bra för att inte klickas – undertecknad går in med två units!

Speltips.se ger tipset:

real betis vinner hos coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 18/2 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.