Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Washington är stora favoriter.

  • Washington har hittat tillbaka till det vinnande spåret igen i och med segern senast.

  • Lagen har mötts fyra gånger den här säsongen och tre av dem har Washington vunnit.

  • Buffalo har förlorat tre raka matcher.

Tillbaka på det vinnande spåret

Vitek Vanecek var i fokus med sina 26 räddningar som hjälpte hans Washington Capitals att bryta en fyra matcher lång förlustsvit efter att ha vunnit med 3-1 mot Pittsburgh Penguins i PPG Paints Arena under natten till onsdag. Conor Sheary, Jakub Vrana och Lars Eller gjorde målen för Washington som förlorade matchen innan mot just Pittsburgh, då med 6-3. Washington är nu 7-4-3 för säsongen och man hade inte vunnit sedan den 30:e januari efter en övertidsseger mot Boston Bruins med 4-3.

Nu har man kommit tillbaka på det vinnande spåret och man bröt också den obesegrade sviten som Pittsburgh hade med att inte ha förlorat på hemmais under den här säsongen. Washington är ett oerhört bra lag och jag tror dem kommer att fortsätta på det segrande spåret även här hemma mot ett Buffalo som inte är i sin bästa form.

Tre raka förluster

Ilya Sorokin gjorde 20 räddningar i sin första NHL seger när New York Islanders slog Buffalo Sabres i KeyBank Center under natten till onsdag med 3-0. Anders Lee gjorde två mål och Jean-Gabriel Pageau stod för ett mål och en assist för Islanders som svepte Buffalo med två raka segrar efter att man vunnit över dem med 3-1 under natten till tisdag och dem har nu åtta raka matcher där man tagit poäng.

För Buffalos del så fanns det inte speciellt mycket positivt, eller nästan inget alls överhuvudtaget att redovisa från den senaste matchen. Man var mållösa och Carter Hutton gjorde 21 räddningar mellan stolparna. Laget är 4-6-2 och har nu förlorat tre raka matcher. Problemet för Buffalo är att man inte har tillräckligt med slagkraft för att stå emot och vinna dem tajta matcherna. Man kommer få problem mot det fysiska och spelskickliga Washington. Jag tror på hemmaseger.

Speltips.se ger tipset:

Washington Capitals att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 17/2 kl 19.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.